Galatasaray-Nesibe Aydın maçına korona virüs engeli

Galatasaray-Nesibe Aydın maçına korona virüs engeli
Korona virüs hasta sayısının 7'ye yükseldiği Galatasaray Kadın Basketbol takımının oynayacağı Nesibe Aydın maçının ertelendiği duyuruldu.

Galatasaray-Nesibe Aydın maçına korona virüs engeli

Korona virüs salgını, sporcuları ve spor müsabakalarını da etkiliyor. Son olarak Galatasaray Kadın Basketbol Takımı''ndan art arda korona virüs haberleri geldi. Sarı kırmızılılarda korona virüse yakalanan sporcu sayısının 7''ye yükseldiği öğrenildi. 

DHA''da yer alan habere göre sarı-kırmızılıların Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı finalinde Nesibe Aydın ile oynayacağı karşılaşma ertelendi.

Galatasaray''ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncularımız, teknik heyet ve idari çalışanlarına bu sabah (3 Nisan Cumartesi) yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve iki oyuncumuzun daha test sonucu pozitif çıkmıştır. Bu sonuçlarla birlikte takımımızdaki toplam pozitif vaka sayısı yedi olmuştur. Türkiye Basketbol Federasyonu''nun ''Basketbola Geri Dönüş Protokolü''ndeki ilgili madde uyarınca, takımımızın bugün oynayacağı Nesibe Aydın müsabakası ileri bir tarihe ertelenmiştir."

İlgili Haberler