İsmail Saymaz'dan Özgür Demirtaş'a büyük çağrı

İsmail Saymaz'dan Özgür Demirtaş'a büyük çağrı
Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş’a Halk TV’de programa çıkması için çağrıda bulundu.

Döviz kurlarının istikrarsız bir politika seyrettiği ekonomi gündeminde açıklamalarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş’a birçok televizyon programından teklif gelmesine rağmen hiçbirini kabul etmiyor.

Gazeteci İsmail Saymaz ise sosyal medya hesabından Özgür Demirtaş’a Halk TV’de programa çıkması için çağrıda bulundu.

Saymaz, bir paylaşım daha yaparak “Necmettin Batırel hocamı arasak şakladanak gelmişti.” diyerek Batırel’in gündem olan dolar yorumunu hatırlattı.

BATIREL NE DEMİŞTİ?

Necmettin Batırel 2017''de doların 3.5 TL olduğu dönemde Merkez Bankası''nın ne yapması gerektiğine dair yaptığı yorumda "Merkez Bankası bu aşamada ne yapabilir? Ortada bir yangın var. Buna köpükle müdahale etmek lazım. 10 milyar dolar şakkadanak satarım. Şaşırır millet. Hiç beklemedikleri bir hareket. Niye satıyor... Nasıl satıyorlar derler. Mutlaka düşer dolar. Biraz yavaş düşürecekler. Arkadan bir 10 daha satarım. Yetmedi bir 10 daha satarım, çil yavrusu gibi dağılırlar. Buz gibi olur" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler