Fatih Portakal'dan Erdoğan'a asgari ücret tepkisi

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a asgari ücret tepkisi
Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Çalışanlarımızı fiyat artışlarına karşı koruma politikamızı asgari ücrette de sürdüreceğiz." ifadelerine tepki gösterdi.

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan asgari ücrete de değindi. Erdoğan açıklamasında, “Türkiye’nin tarımsal hasılada dünyada 10. sıradaki yerini daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz. Kamu işçileri ve memurlarının ücretlerindeki artışlarla başlattığımız çalışanlarımızı fiyat artışlarına karşı koruma politikamızı asgari ücretle de sürdüreceğiz.

Kapsamını ve miktarını oldukça yükselttiğimiz sosyal yardımlarımızın yelpazesini hiçbir ihtiyaç sahibi vatandaşımızı dışarıda bırakmayacak şekilde genişletiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Portakal Erdoğan’ın “Çalışanlarımızı fiyat artışlarına karşı koruma politikamızı asgari ücretle de sürdüreceğiz.” açıklamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Portakal, “Sanki korunuyor da, korumaya devam edilecekmiş!!! İnanarak mı bu cümleleri kuruyor? Ya da yazısını hazırlayanlar CB’nı okuması için nasıl inandırıyorlar? Görmezden gelirsen tozpembe görünür her şey. Pembe gözlüklerle bakmaya devam, duvara az kaldı.” diye sert çıkıştı.

İlgili Haberler