Gazeteci-yazar Eray Emin Aydemir: Şimdi de Sergen'i yiyorlar

Gazeteci-yazar Eray Emin Aydemir: Şimdi de Sergen'i yiyorlar
Gazeteci-yazar Eray Emin Aydemir, Beşiktaş'ın sahasında Giresunspor'a 4-0 kaybettiği mücadelenin ardından teknik direktör Sergen Yalçın'ın taraftarlarca istifaya davet edilmesine tepki gösterdi. Aydemir, "Beşiktaş ne zaman kafasını kaldırsa o kafayı yere eğiyorlar" dedi.

Spor Toto Süper Lig''de GZT Giresunspor''a evinde 4-0 yenilen Beşiktaş''ın teknik direktörü Sergen Yalçın, kötü gidişatın sorumlusunun kendisi olduğunu ve kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi.

Deneyimli teknk adamın açıklamalarının ardından siyah-beyazlı ekpte gözler Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın görüşmesine çevrildi.

Çebi-Yalçın görüşmesinden ayrılık kararı çıkması halinde yönetim kurulu yeni teknik adam arayışlarına başlayacak.

“SERGEN BURAYA, HESAP VER TARAFTARA”

Öte yandan 90 dakikanın sona ermesinin ardından tribünlerde bekleyen siyah-beyazlı taraftarlar, ''Sergen buraya, hesap ver taraftara!'' tezahüratlarında bulundu.

Ancak sosyal medyada ise çoğunluğun Sergen Yalçın’a destek verdiği görüldü. Gazeteci-yazar Eray Emin Aydemir’in paylaşımı da oldukça dikkat çekti.

Aydemir, paylaşımında, "Rasim Kara''yı yediler, Luce''yi yediler, Güneş''i yediler, şimdi de Sergen''i yiyorlar. Beşiktaş ne zaman kafasını kaldırsa o kafayı yere eğiyorlar. Biz de kendi içimizde birbirimizi yiyoruz. Emin olun bu çok sinir bozucu.” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler