Şike mi, centilmenlik mi? Gaziantep-Göztepe maçında inanılmaz anlar

Şike mi, centilmenlik mi? Gaziantep-Göztepe maçında inanılmaz anlar
Süper Lig'de 34. hafta maçında Gaziantep FK ile Göztepe karşı karşıya geldi. Maç 1-1 biterken, uzatma dakikalarında daha önce sahalarda görülmemiş anlar yaşandı

Spor Toto Süper Lig''in 34. haftasında Gaziantep FK ile Göztepe arasında oynanan karşılaşma 1-1 sona ererken, maça uzatma anlarında olanlar damgasını vurdu.

8. dakikada sol kanattan Vetrih''in ortasında topu önünde bulan Maxim, gelişine vurdu ancak top savunmadan oyun alanına döndü.

23. dakikada savunmanın şişirdiği topu ceza sahası hemen dışında önünde bulan Maxim, topu bekletmeden kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz sona erdi.

57. dakikada Göztepe atağında Di Santo ceza sahası içi sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 

73. dakikada sağ kanatta savunma arkasına sarkan Maxim, ceza alanı yan çizgisinden penaltı noktasına doğru pasını aktardı. Kitsiou o bölgede sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Top kaleci Arda''da kaldı. 

Maçta ne olduysa uzatma anlarında oldu.

90+3''de hakem atışında top Göztepeli Soner''in önünde kaldı. Hakemin önüne bıraktığı topu Soner yaklaşık 40 metreden aşırtma bir vuruşla kaleye gönderdi. Top üst direğin içine çarpıp geri döndü. Pozisyonda topu takip eden Jahovic, fileleri havalandırınca takımını 1-0 öne geçirdi.

Ancak bu gole Gaziantepliler itiraz etti. Göztepe de 90+5''te başlama vuruşu yapan Gazianteplilere müdahele etmedi. Figueiredo da yürüye yürüye giderek skoru 1-1 yaptı.

Ama bu kez de 90+7''de Gaziantep penaltı kazandı. Penaltıya da Göztepeliler itiraz etti. Topun başına gelen Muhammet Demir, bilerek yavaş bir vuruşla topu auta yolladı.

İki takım futbolcuları sahadan sarılarak ayrıldı.

İlgili Haberler