Gaziantepli Tetteh'i acı gününde herkes yalnız bıraktı. Büyük vefasızlık

Gaziantepli Tetteh'i acı gününde herkes yalnız bıraktı. Büyük vefasızlık
Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da forma giyen Abdul Aziz Tetteh, dün sabah saatlerinde yeni doğan oğlunu kaybetmenin acısını yaşadı. Özel bir hastanede doğum sonrasında hayata gözlerini yuman NiMO ismi konulan bebeğin cenazesine ise Gaziantep FK'dan hiç kimse katılmadı. Kırmızı siyahlı kulüpten bugün yapılan açıklamada ise 'Geçmiş olsun Aziz Teteh' ifadeleri kullanılınca taraftarlar yoğun tepki gösterdi.

Gaziantep Güneş''te yer alan habere göre, Gaziantep Futbol Kulübü''nün 30 yaşındaki oyuncusu Aziz Tetteh ve eşi Akosua''nın hayata gelmesini bekledikleri bebekleri 5 aylık olarak erken doğumla dünyaya geldikten sonra, hastanedeki tedavisinin ardından hayatını kaybetti.

CENAZEYE KİMSE KATILMADI

Özel bir hastanede doğum sonrasında hayata gözlerini yuman NiMO ismi konulan bebeğin cenazesine ise Gaziantep FK''dan futbolcu, başkan, yönetici veya personellerden hiç kimsenin katılmaması büyük tepkilere neden oldu.

5 AYLIK DÜNYAYA GELDİ

Gaziantep FK''da devre arasından sonra kadroda yer almayan ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Aziz Tetteh, önceki gün aniden rahatsızlanan hamile eşini hastaneye götürürken akşam saatlerinde eşi erken doğum yapmak zorunda kaldı. Hamile olan eşi erken doğum yapınca minik bebek Nimo yoğun bakıma alındı. 5 aylık dünyaya gelen ve durumu riskli olan, tedavi altına altına alınan Nimo sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti.

BİR TEK ESKİ TERCÜMAN GELDİ

Hastanedeki işlemlerinin ardından Yeşilkent Mezarlığı''nda defnedilen Aziz Tetteh''in oğlu Nimo''nun cenazesine kırmızı siyahlı kulüpten personel, futbolcu, teknik ekip, hiç kimse katılmadı. Tetteh''i bu zor zamanında sadece kulübün eski tercümanlarından Oğuzhan Erdoğmuş yalnız bırakmadı.

Yaşanan tepkilerin ardından kırmızı siyahlı kulüp, olaydan iki gün sonra (bugün) bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Aziz Tetteh ve eşi Akosua''nın hayata gelmesini bekledikleri bebeklerinin 5 aylık olarak erken doğumla dünyaya geldikten sonra, hastanedeki bir süre tedavisinin ardından hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Tetteh ve ailesine en içten dileklerimizle başsağlığı diliyor, değerli eşi Akosua''nın da en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

YİNE TEPKİ ÇEKTİLER

Ancak açıklamada, ''GEÇMİŞ OLSUN AZİZ TETTEH'' denilmesi taraftarların yeniden tepkisini çekti. Kırmızı siyahlı taraftarlar, "Evladı vefat edene geçmiş olsun denildiğini de gördük." diye tepki gösterdi.

 

İlgili Haberler