Gelinim Mutfakta kim elendi? Kazanan kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Kazanan kim oldu?
Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta da bugün eleme heyecanı var. Peki, Gelinim Mutfakta da kim elendi? Haftanın birincisi kim olacak? Betül mü, Ezgi mi, Cemile Hanım mı yoksa Aleyna mı? İşte Gelinim Mutfakta da elenen isim

Gelinim Mutfakta kim elendi? Kazanan kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi sorusu izleyenlerini merak ettiriyor. Büyük bir ilgi ve alakayla izlenen Gelinim Mutfakta da bu hafta eleme heyecanı var. Her hafta bir gelin ve bir kaynananın elendiği yemek yarışması programında bakalım bu hafta kim veda edecek. Öte yandan haftanın birincisi kim oldu? Altınları kazanan hangi gelin ve kaynana oldu. Heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ama onun öncesinde yarışmayla ilgili sonj bilgileri aktaralım; Geçen hafta elenen isimi Fatih Ürek tarafından açıklandı ve yarışmaya veda eden isimler Başak ve Hanife Hanım oldu. Haftanın birincisi ise 66 puan ile Özüm olarak çeyrek altınların sahibi oldu. Yarışmanın sonuncusu ise Aleyna oldu daha sonra ise Ezgi ismi yer aldı. Peki 2 Kasım Gelinim Mutfakta yarışmasında kim elendi? Kim kazandı? Anbean sayfamızdan öğrenebileceksiniz.

GELİNİM MUTFAKTA DA KİM ELENDİ?

Haftanın en yüksek puanı alan 5 altının sahibi açıklanıyor. Puanların toplanmasıyla birlikte en düşük puanını alan gelin yarışmaya veda edecek. 8 puanla Aleyna, 9 puanla Özüm ve Günün en yüksek puanını alan ve yarışmayı kazanan 12 puanla Ezgi oluyor. Yarışmayı Ezgi kazandı!

Haftanın en düşük puanı alan iki gelinden biri Betül ve Aleyna oldu. Haftanın en düşük puanını alarak yarışmadan elenen isim Aleyna oldu. 5 altın bilezik ödülünü ise Özüm kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASINDA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU

Yarışmada kim kazandı? sorusu belli oldu.

66 puanla Özüm 5 altın bileziği almaya hak kazandı. Aleyna ise elendi.

Gelinim Mutfakta yaşananlar; Mini kumpir yapımında Gül Hanım, 5 puanı Özüm'e verince Betül sert tepkide bulundu. Reyhan Hanım ise 5 puanı Ezgi'ye verdi. Reyhan Hanım, Aleyna'nın yaptığı kumpire tatsız tutsuz deyince Aleyna sinirlerine hakim olamadı. Cemile Hanım, 4 puanı Aleyna'ya verdi. 5 puanı ise Betül'e verdi. 1 puan ise Ezgi, 3 puan ise Özüm'e gitti. Cemile Hanım'ın puanlaması Ezgi'yi ve Özüm'ğ çileden çıkardı. Son puanlamayı ise Ayten Hanım yaparak haftanın birincisinin kaderini belirledi. Ayten Hanım, 3 puanı Betül'e verdi. 4 puanı Özüm'e, Ezgi 5 puanın sahibi olurken Aleyna 1 puanın sahibi oldu. Öte yandan Gül Hanım, eşini kaybettiği günü gözyaşlarıyla anlattı. Kayınvalidelerin puanlamasından sonra kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Yarışmanın sunucusu Fatih Ürek, öncelikle günün en düşük puanını alan gelin Aleyna oldu. 13 puanla Ezgi takip etti. 14 puanla Betül ve Özüm oldu. Betül ve Özüm birinciliği paylaştı. İkisi arasında kura çekildi. Ve kura sonucunda Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki birincisi Özüm oldu.

urek.jpg

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASINDA NELER OLDU

Tartışmalarla geçen son bölüm finalinde günün kazananı program sunucusu Fatih Ürek tarafından açıklandı. Günün sonuncusu Aleyna oldu, Aleyna'yı 13 puanla Ezgi izledi. 14 puan toplayan Betül ve Özüm arasında kura çekimi yapıldı. Kura sonucunda birinci olan Özüm, çeyrek altını almaya hak kazandı.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 2 Kasım tarihli bölümünde en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Gelinim mutfak'da kim elendi sorusunun cevabı az sonra belli olacak.