Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan her Türk evladının gönlünden geçeni dile getirdi, parka Atatürk’ün adını veren belediyeye soruşturma açılmıştı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan her Türk evladının gönlünden geçeni dile getirdi, parka Atatürk’ün adını veren belediyeye soruşturma açılmıştı
Rize’de bir parka Atatürk’ün adının verilmesi üzerine kamuyu zarara uğratmaktan haklarında soruşturma açılan belediye başkanı Ercüment Çervatoğlu’na destek Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’dan geldi. Sertaslan sosyal medya hesabından “Ercüment başkanım belediyenin hesap numarasını ver de bu parayı ben ve benim gibi milyonlarca Atatürk sevdalısı yurttaş ödesin” paylaşımında bulundu.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bir parka Atatürk adını verdi diye hakkında soruşturma açılan Rize’nin Fındıklı İlçesi Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu’na destek verdi.

“O tabela parti ayırt etmeksizin bizler için paha biçilmezdir” diye yazan Sertaslan, “Ercüment başkanım belediyenin hesap numarasını ver de bu parayı ben ve benim gibi milyonlarca Atatürk sevdalısı yurttaş ödesin” ifadelerini kullandı.

mehmet-ugur-sertaslan.jpg

NE OLMUŞTU?

Rize’nin Fındıklı ilçesinde bir parka belediye kararıyla Atatürk Parkı adı verildi. Kararı onaylamayan Kaymakam, kararı belediye meclisine geri yolladı. Meclis kararında ısrar edip tabela yaptırınca İçleri Bakanlığı kamuyu 7 bin 864.70 TL zarara uğrattıkları gerekçesiyle Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu ve 7 CHP’li meclis üyesi hakkında soruşturma izni verdi.

 

İlgili Haberler