Göztepe, Süper Lig'e hazır

Göztepe, Süper Lig'e hazır
Süper Lig'de gelecek hafta Fraport-Tav Antalyaspor deplasmanında 2021-22 sezonunu açacak Göztepe, son hazırlık maçında Altınordu'yu 2-0 yenerek hazır bir görüntü ortaya koydu.

Ndiaye ve Ege''nin golleriyle rakibini mağlup eden sarı-kırmızılılar yaklaşık 1.5 yıl sonra taraftarıyla buluşmanın da sevincini yaşadı.

Gürsel Aksel Stadı''na gelen yaklaşık 7 bin sarı-kırmızılı futbolsever takımlarıyla hasret giderirken, Göztepeli oyuncular da sergiledikleri mücadelenin ardından tribünlere umut verdi.

Sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Ünal Karaman da kafasındaki ilk 11''i belirlemeye başladı. Altınordu karşısında İrfancan- Murat, Atınç, Arslanagic, Berkan, Nwobodo, Soner, Halil, Tijanic, Ndiaye ve Jahovic 11 ile sahaya çıkan Karaman, hazırlık döneminde genç futbolculara da bol bol şans verdi.

Kadrosu büyük ölçüde şekillenen Göztepe''nin transfer döneminde en fazla 2 takviye daha yapacağı kaydedildi. Sarı-kırmızılılar hazırlık döneminde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet elde etti. Ümraniyespor''la 1-1 berabere kalan İzmir ekibi, Nazilli Belediyespor''u 3-1, Somaspor ve Menemenspor''u 3-2, Altınordu''yu da 2-0 mağlup etmeyi başardı.

İlgili Haberler