Müthiş iddia: Onur Kıvrak serbest

Müthiş iddia: Onur Kıvrak serbest
Trabzonspor sezonun bitmesiyle yeni sezon çalışmalarına ve transfer arayışına başlasa da elindeki futbolculara hukuken yapma yükümlülüğü bulunan maddeleri yerine getirmedi.

Borç batağından kurtulmaya çalışan bordo-mavili kulüpte birçok futbolcunun alacağı nedeniyle sıkıntı oluşurken tehlikenin en büyüğü Kaptan Onur’da yaşanıyor. Kıvrak’ın kulüpten alacakları nedeniyle serbest kalma ihtimalinin olduğu ortaya çıktı. Onur’un TFF’nin Profesyonel Futbolcular talimatının 28. Maddesi olan sözleşme fesih maddesi gereği alacaklarını 30 gün içerisinde alamadığı için serbest kalma hakkı oluştu. Başarılı kalecinin kulüpten ayın 15’i itibariyle toplamda 5.5 Milyon TL  alacağı bulunuyor. 2 Milyon TL alacağı ödenmeyen futbolcular serbest kalabiliyor. Şu an itibariyle Onur kulübe karşı herhangi bir uyarı yapmadığı için serbest kalmış değil. Ancak başarılı file bekçisi TFF’ye durumu bildirdiği andan itibaren 30 gün içerisinde alacaklarını temin edemezse 7 gün içerisinde sözleşmesini fesh edebilir.


İlk hedef sol bek Necati ile söz kesildi
Trabzonspor geçtiğimiz sezon en çok sıkıntı çektiği sol bek bölgesinde, yeni sezonda kötü rüya görmek istemiyor. Listede Sao Paulo forması giyen Reinaldo, Cruzeiro’da görev yapan Egidio ve Santos’un Şilili oyuncusu Eugenio Mena yer alıyor. 24 yaşındaki Reinolda Sao Paulo’nun banko oyuncusu. 27 yaşındaki Egidio iki sezondur Crueziro’nun en istikrarlı futbolcularından biri. Öte yandan Eskişehirspor’la köprüleri atan 34 yaşındaki Necati Ateş ile söz kesildiği ileri sürüldü.
Murat Taşkın