Guidetti 4 yıl daha Voleybol Milli Takımı'nın başında

Guidetti 4 yıl daha Voleybol Milli Takımı'nın başında
2017 yılından bu yana A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörlük görevini üstlenen İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti, kendisini 4 yıl daha A Milli Voleybol Takımı'na bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Guidetti 4 yıl daha Voleybol Milli Takımı'nın başında

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalyan başantrenör Giovanni Guidetti ile devam kararı aldı. A Milli Kadın Voleybol Takımı''nın başında yakaladığı ivme ile Avrupa Şampiyonası ve Milletler Ligi''nde ikincilik yaşayan, ardından 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları''na katılma başarısı gösteren İtalyan başantrenör Guidetti; 4 yıl daha ay-yıldızlılarda görev yapacak.

Milli takımla birlikte sayısız başarıya imza atan Giovanni Guidetti ile 4 yıl daha devam edecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; "Guidetti, Sultanlarımızla birlikte çok kıymetli işler yapıyor. Bugün imzaladığımız sözleşmeyle de Filenin Sultanları''yla yola devam edeceğini resmi olarak açıklıyoruz" dedi. 

GUİDETTİ: BAŞARILARIMIZA BAŞARI KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ise "İlk olarak Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ''a ve Federasyonumuza bana inandıkları ve güvendikleri için teşekkür ediyorum. Daha sonra birlikte çalıştığım tüm teknik ekibime ve oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Biz demek ki iyi bir iş yaptık ki Başkanımız ve Federasyonumuz bize 4 yıl daha çalışma imkânı verdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı için bu görevi sürdürecek olmaktan gerçekten çok onur duyuyorum" diye konuştu. 

İlgili Haberler