'Güldür Güldür Show'da bomba transfer!

'Güldür Güldür Show'da bomba transfer!
Ali Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Güldür Güldür'ün çekimlerinin başladığını duyurdu.

Yeni kadrosu merak konusu olan 'Güldür Güldür Show'a bu sezon sürpriz bir isim katıldı. Müzisyenliğinin yanı sıra oyuncu kimliğiyle de adından söz ettiren Emre Altuğ, ‘Güldür Güldür’ ekibine dahil oldu.

Usta tiyatrocu Yücel Erten’in sahneye uyarladığı ‘Azizname’ isimli tiyatro oyununa da devam eden Altuğ, son yıllarda peş peşe çektiği sinema filmleriyle dikkati çekmişti.

‘Eyvah Düşüyorum’ yarışmasını sunan Onur Buldu’nun da yine ekipte yer alacağı ‘Güldür Güldür Show’un çekimlerinin ay sonunda başlaması planlanıyor.
emre.jpeg

EMRE ALTUĞ KİMDİR?

Emre Altuğ, 14 Nisan 1970 tarihinde ev hanımı anne ve diş hekimi babanın 2. oğlu olarak İstanbul‘da dünyaya geldi.

Çocukluğu Levent ve Akatlar‘ da geçti. İlkokulu Şair Behçet Kemal Çağlar İlköğretim Okulu‘nda bitiren Altuğ, eğitim hayatına Şişli Terakki Lisesinde devam etti.

Ortaokuldan itibaren tüm ilgisi koro, gitar vetiyatroya yönelen Emre Altuğ, liseden mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

90’lı yıllarda, dönemin ünlü sanatçıları olan Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi isimlerle vokalistlik yapmaya başladı. Vokallik yaptığı sırada tiyatrodan da uzak kalmayan Altuğ, o dönem 3 sezon boyunca Haldun Dormen tiyatrosu‘nda çeşitli oyunlarda rol aldı.

2000 yılı tiyatro sezonunda Haldun Dormen tarafından sahnelenen, başlıca rollerinde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün‘ün yer aldığı geniş bir kadroya sahip olan “Bir Kış Öyküsü” müzikalinde oynadı.

1998 yılında Topkapı Müzik‘le ilk albümünü yapmak üzere anlaştı. İki yıl süren çalışma sonunda “İbret-i Alem” ortaya çıktı. “İbret-i Alem”in 1999 yılındaki başarısyla beraber, 100’den fazla konser verdi. Şırnak, Silopi‘de verdiği konserle ilk konser veren sanatçı ünvanını kazandı.