Gülperi bu akşam yayınlanacak mı?

Gülperi bu akşam yayınlanacak mı?
Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor. Son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi Gülperi bu akşam yayınlanacak mı? Hayranları tarafından çok araştırılıyor. Dizinin son bölümünde Gülperi ise bundan habersiz çıkış yolu bulamadığı için Kadir'den ayrılmayı göze alarak mahkemeye boşanma dilekçesi verir. İşte detaylar…

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Gülperi ile Kadir'in evlendiğini öğrenen çocukları bu duruma razı gelmezler. Hasan Bedriye ile Can’I alarak evi terk ederler. Artemis ise annesi ile birlikte otele yerleşir. Sokakta kalan Hasan'la Bedriye Ajda'nın kapısını çalarlar. Ajda ise izmir'e gitmek için eşyalarını toplamıştır onları bir gece misafir etmeyi kabul edebileceğini söyler. Gülperi ile Kadir çocuklarını takip ederek Ajda’da kaldıklarını öğrenirler. Gizlice Ajda’dan onlarla ilgili haber alırlar. Gökhan ise Eyüp’ü öldürmek için plan yapıp kaldığı hastaneye gelir amacı babasının intikamını almaktır. Balıkçı barınağındaki çocuklardan biri Hasan'a haber verir. Hasan hastaneye gelerek Gökhan'a engel olur. Bu arada Can ateşlenir ve hastaneye gitmek zorunda kalır. Zatürre olmuştur iyi bakılması gerekmektedir. Doktor Hasan ve Bedriye’nin yaşlarının küçük olduğundan şüphelenerek Sosyal Güvenlik Kurumu'na haber verir. Bunu duyan Hasan yeniden dedesinin yanına kardeşlerini alarak döner. Gülperi ise bundan habersiz çıkış yolu bulamadığı için Kadir'den ayrılmayı göze alarak mahkemeye boşanma dilekçesi verir. O sırada mahkemede bir dava için bulunan Kadir Gülperi'nin boşanma davası açtığını öğrenir.

GÜLPERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Tüm mal varlığını Hasan’a bırakacağını söyleyen Yakup’un teklifiyle şaşırttığı tanıtımda Gülperi, çocuklarından vazgeçmiyor. Eski günlerine döndüğü görülen Hasan’ın kavgaya giriştiği anlar heyecanı yükseltirken, Gülperi’nin evlendiğini öğrenen Taşkın ailesinin tepkisi sert oluyor. Kafasına darbe alan fakat Yakup’a karşı duran Gülperi, “Çocuklarımı sana yedirtmeyeceğim. Bunu da kafana sok Yakup Ağa!”sözleriyle kararlılığını gösterirken, çocukların Gülperi’nin yanında olup olmayacağı merakla bekleniyor. Kadir’in elinde boşanma dilekçesiyle yakaladığı Gülperi’ye tepkisi sert olurken, ikilinin evliliğini öğrenen Eyüp intikam için geliyor. Can, Gülperi’nin hayata tutunmasını sağlarken Hasan’ın annesine öfkesi dinmiyor. Şeyma’nın kaçırıldığı heyecan dolu tanıtımda Kadir ve Yakup Ağa uzun zamandan sonra karşı karşıya geliyor. Kadir, Gülperi’ye zarar veren Yakup’u, “Bunun hesabını vereceksin!” sözleriyle açıkça tehdit ederken, ikili arasında olacaklar merakla bekleniyor.

GÜLPERİ YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Cuma günlerinin sevilen dizisi Gülperi yeni bölümü  bu akşam yayınlanacak.