Galatasaray nasıl kazanabilecek

Galatasaray nasıl kazanabilecek

GÜREL YURTTAŞ/ Yeniçağ

İnanmayan ligdeki maçlara ve puan durumuna baksın, üstüne bir de top tüfek atsın! Alanyaspor çok formda üstelik.

En formda oyuncusu da tapusu Galatasaray''da olan kiralık Emre Akbaba. Alanyaspor''un orta sahasında Emre Akbaba, Galatasaray''ın orta sahasında Birkan, Cicaldau. Cici çocuk olabilir, ama kalitesi Emre ile nasıl kıyaslanabilir?

Bu bile umutsuzluk veren bir durum aslında.

Bir başka durum da... Başkan Burak Elmas''ın kaderi bu maça bağlı bence. Ya yine yenilirse! "Masada güçlüyüz" diyen başkan kurtarabilir mi kendisini? "Ne masası kardeşim, sahada güçlü ol" demezler mi?

Şöyle bir bakalım Torrent''in sahaya çıkarması beklenen kadroya.
Kalede Pena olacakmış! Nasıl bir kaleci bilemiyoruz şu anda. Panter mi, kedi mi? Belli değil. Barcelona''nın B Takımı''nda bile sürekli onbir oynayamamış,

İspanya''dan bir başka takım da farkına varıp, kendisini kiralamamış. Bir Galatasaray görmüş buradan orayı. Kimbilir belki de Torrent istemiştir. Ama gelir gelmez kaleye geçmesi risk değil mi?

Sorarım size önünde oynayacak olan Marcao veya Nelsson yolda görseler bu delikanlıyı tanırlar mı? Defansta oynayan hele de ortadaysa arkayı güvencede hissetmek ister değil mi?

Marcao ve Nelsson arkayı güvende hissedebilecekler mi? Sıkıştıklarında rahatlıkla geri pas atabilecekler mi?

Galatasaray''ın diğer oyuncularının da durumu ortada. Bir Kerem, gerisi krem! Yaraya merhem olamıyorlar, güvensizlik içlerine o kadar işlemiş ki pas vermeye bile korkuyorlar.

Haa... Lige verilen arada Torrent sihirli sopasını dokundurduysa iş başka. Kanatlar çalışırsa, arkaya adam kaçırmazlarsa, orta saha üstünlüğünü koyarsa, Halil de saman alevi gibi parlamak yerine sürekli sahada olursa görüntü değişebilir. Zaten değişmesi de gerekir. Yoksa al başına dert! Ne Burak Elmas kalır, ne Torrent. 

Yazarın Diğer Yazıları