Ha Lunapark Gazinosu ha Flaş TV Aile Gazinosu

Ha Lunapark Gazinosu ha Flaş TV Aile Gazinosu
2019 yılında yayın hayatına son veren Flash TV, yakın zamanda dikkat çeken isimler ve yeni logosuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Hazırlanan tanıtım afişi, 1970'li yıllarda gözde olan gazino afişlerine benzetildi.

Yeniçağ başarılar diler. Reytinginiz bol olsun

28 Şubat 2019’da yayın hayatına son veren Flaş TV, uzun bir aranın ardından yepyeni bir formatla geri dönmeye hazırlanıyor. Şu ana kadar Hakan Aygün, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki, Saba Tümer, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk gibi isimlerle anlaşma sağlandı.

Kanal yeni logosu ve kadrosuyla reklam panolarında yerini almaya başladı. Özgür, komik, korkak sloganıyla billboardlarda yer alan kanalın tanıtımını gören orta yaş seviyesindeki insanlar gazino afişlerine benzetti.

Özellikle de Fuar Gazino Aile Bahçesi''nin afişine benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Bu olayın kendilerini maziye götürdüğünü belirtenler, çok güzel düşünüldüğünü ve hazırlandığını belirttiler. 

Bu afiş ile üzerindeki sloganların kanal hakkında bilgi verdiğini de belirtenler "Eğlenceli, cesur ve sözünü budaktan esirgemeyen bir kanal geliyor. Büyük bir açığı kapatacak" yorumunu yaptılar.

Yeniçağ olarak Flaş TV''ye biz de bol reytingli yayınlar dileriz. 

İlgili Haberler