Hababam Sınıfı'nda bir veda daha

Hababam Sınıfı'nda bir veda daha
Hababam Sınıfı serisinde Boncuk karakterine can veren Fazıl Ender Uzun, Sefaköy Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Uzun'un ailesi ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından helallik alınırken, Fazıl Ender Uzun, Sefaköy Mezarlığı'na defnedildi.

DHA’nın haberine göre, Hababam Sınıfı serisinde de Boncuk rolüne can veren Fazıl Ender Uzun''a geçen kemik tümörü teşhisi konuldu.

69 yaşındaki Fazıl Ender Uzun, dün hayatını kaybetti.

Fazıl Ender Uzun, için Sefaköy Merkez Camii''nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Uzun''un ailesi ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı. Fazıl Ender Uzun, Sefaköy Mezarlığı''na defnedildi.

FAZIL ENDER UZUN KİMDİR?

Yeşilçam’ın sevilen ismi Fazıl Ender Uzun, Balıkesir Gönen’li.

2000’li yılların başlarında sanat tiyatrosunda çalışmaya başladı.

Uzun süre drama alanında çalışmalar yapan Fazıl Ender Uzun, İstanbul Üniversitesi’nden mezunu.

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen Ertem Eğilmez’in yakın dost olduğu da biliniyor. Hababam Sınıfı serisinde rol alan Uzun ve Eğilmez dostluklarını bu proje sayesinde daha da geliştirdiler.

Usta oyuncu Hababam Sınıfı''na katılma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı; "Ben Ertem Eğilmez''in yanına gittiğim zaman anlat bakalım dedi tahsil durumunu. İlkokul 5, ortaokul 5, lise 5 dedim, hemen yazın, hemen yazın" dedi. Uzun, son olarak Akasya Durağı dizinde rol almıştı.

 

İlgili Haberler