Habertürk canlı yayınında yellenen kimdi? Merak konusu oldu

Habertürk canlı yayınında yellenen kimdi? Merak konusu oldu
Habertürk canlı yayınında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasının konuşulduğu anda canlı yayında çıkan yellenme sesi merak konusu oldu.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Gündem programında ilginç anlar yaşandı. Veyis Ateş'in sunduğu ve Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener'in konuk olduğu programda ekrana yellenme sesi geldi.

Veyis Ateş, hiçbir şey olmamış gibi canlı yayınına devam ederken konuklar da Bakan Soylu'nun istifa sürecini değerlendirdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada da yayılan olay ilginç ve komik yorumların yapılmasına neden oldu. Twitter'da yellenme anları gündeme girmeyi başardı. Canlı yayın kazası olarak değerlendirilen olay Habertürk Gündem programının yayın akışını bozmadı, fakat acil reklama gidilmesine neden oldu.

VEYİS ATEŞ'TEN AÇIKLAMA

Veyis Ateş daha sonra yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada yazan çizen arkadaşlar var. Her birimiz, kıymetli misafirlerimiz evlerinde olduğu için stüdyonun belli bir kendi kendine otokontrol yaratıyor. Evlerde olduğu için bazen grip olabiliyor ama bugünlerde olmayalım, sıkıntılı. Uzaktan yayın yapıyoruz. Dolayısıyla bazen aksıra biliyoruz, bazen öksürebiliyoruz. Böyle bir şeyler de olmuş, kusura bakmayın” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler