Halka ucuz ekmek dağıtmak isteyen Halk Ekmek'e engel

Halka ucuz ekmek dağıtmak isteyen Halk Ekmek'e engel
İstanbul’da halk ekmek polemiği devam ederken, son olarak Ümraniye’de halk ekmek büfesini kaldırmak isteyen Ümraniye Belediyesi zabıtaları ve İBB zabıtaları arasında polemik çıktı. Gazeteci Zeynel Lüle de sosyal medyada hesabından konuyla ilgili flaş bir paylaşımda bulundu. Lüle, “İBB AKP'deyken bu futbolcuyu Barcelona'dan transfer etmek için 9 milyon Euro ödeyen Ekmek AŞ şimdi halka bedava ekmek dağıtmak için halk büfeleri açamıyor, engelleniyor” dedi.

Halka ucuz ekmek dağıtmak isteyen Halk Ekmek'e engel

İstanbul’da vatandaşların talep gösterdikleri halk ekmek büfelerinin kaldırılmak istenmesinin ardından Halk Ekmek Genel Müdür Vekili Özgen Nama ile Ümraniye ve Üsküdar belediye zabıtalarının arasında yaşanan polemik, sosyal medyaya yansımıştı.

İBB Belediye Meclisi’nden halk ekmek büfelerinin kurulacağı noktalarla ilgili karar geçerken, AKP’li Ümraniye belediyesinin halk ekmek büfesini kaldırmak için bulunduğu girişim nedeniyle, İBB ve Ümraniye Belediyesi zabıtaları arasında arbede çıktı.

"ZABITALARIN KARŞI KARŞIYA GETİRİLMESİ YANLIŞ" 

Halk Ekmek Genel Müdür Vekili Özgen Nama da olay yerinde yaptığı açıklamada, İBB ve Ümraniye Belediyesi zabıtalarının karşı karşıya getirilmesinin yanlış olduğunu belirtti.

GAZETECİ LÜLE’DEN HALK EKMEK PAYLAŞIMI

Diğer yandan TELE 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan gazeteci Zeynel Lüle de sosyal medya hesabından, kaldırılmak istenen halk ekmek büfeleriyle ilgili flaş bir paylaşımda bulundu.

Lüle’nin konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

IBB, AKP''deyken bu futbolcuyu Barselona''dan transfer etmek için 9 milyon Euro ödeyen Ekmek AŞ, şimdi halka bedava ekmek dağıtmak için halk büfeleri açamıyor, engelleniyor.