Hamza Hamzaoğlu'ndan flaş açıklama

Hamza Hamzaoğlu'ndan flaş açıklama
Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezon sonunda hedefe ulaşacaklarını iddia ettii

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eyüpspor''daki hedefiyle ilgili açıklama yaptı.

Hamzaoğlu, şunları söyledi:

- Kulübün bu seviyeye geleceğini açıkçası tahmin etmiyordum. 12 sene önce burada çalışırken imkanlarımız oldukça kısıtlı ve zordu. O imkanlarla biz yine güzel işler yapmıştık, 6. haftada bir veya iki puanda aldığımız takımı devre arasındaki sadece bir transferle finale kadar taşıdık. 

- Murat Özkaya başkanımızı tebrik ediyorum, Eyüpspor’un o günlerini bilen birisi olarak kulübün şu anki imkanlarına kavuşması çok önemli. Huzurlu ve ferah bir ortamda işimizi yapıyoruz.

- Hedefimiz bulunduğumuz yerde en iyisini yapmak. Eyüpspor’da takım olmak adına güzel şeyler yapıyoruz ama sonuca biraz daha yansıtmamız gerekiyor. Son 8 maçımız kaldı inşallah ilk 2’den ya da play-off’tan Süper Lig’e çıkmak istiyoruz.

- Ankaragücü maçı güzel bir karşılaşma olacak. Biz pozitif ve hücum futbolu oynamaya çalışıyoruz. Savunmayı önde kurup rakip sahada kendimizi daha fazla hissettirmek istiyoruz. Bu kolay değil ama başardığımız zaman sonuçlarını alacağız.

- Süper Lig’e çıkamazsak kendimi başarısız görürüm. Sonuçta 8 maçımız daha var, biz gelirken bu takımın neler yapabileceğini bilerek geldik. Bu arkadaşlarımızla bunu başaramazsak başarısızlık bizim olur. Bazen en iyisini yaparsınız ama sonuç gelmez futbol böyle bir şey ama biz doğru yolda yürümeye devam edeceğiz. Hedefimiz Süper Lig ve ulaşacağımızı düşünüyorum.

- Çok seviyeli ve takımını güzel şekilde destekleyen bir seyircimiz var. İnşallah onlarla beraber Süper Lig hedefine ulaşırız.