Hande Karacasu kimdir? Sessiz İstila kısa filminin konusu nedir?

Hande Karacasu kimdir? Sessiz İstila kısa filminin konusu nedir?
Sessiz İstila kısa filminin yapımcısı Hande Karacasu’nun gözaltına alınmasına sonrasında sosyal medyada araştırmalar yapıldı. Karacasu ile birlikte ‘Militer Doktrin’ isimli Twitter hesabının yöneticisi olduğu öne sürülen H.D.’nin de gözaltına alındığı belirtildi. Peki, Hande Karacasu kimdir?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), ‘Sessiz İstila’ adlı sığınmacı karşıtı kısa filmin yapımcısı Hande Karacasu ve ‘Militer Doktrin’ isimli Twitter hesabının yöneticisi olduğu öne sürülen H.D.’nin gözaltına alındığını ifade etti.

Hande Karacasu kimdir?

Kendi YouTube kanalında bir kısa film olan ve Türkiye’de ileride kasvete niçin olacak sığınmacı krizini mevzu alan Suskun İstila filmini paylaşan gazeteci Hande Karacasu, geleneksel medya olmayan toplumsal medyanın en fazla aranan adı oldu.

Sessiz İstila kısa filminin konusu nedir?

"Hekimler patır patır istifa eder iken arkalarında durmamışsınız? Sonra ''Böyle olacağını nereden bilebilirdik?'' Yalan mı baba?

Günümün nasıl geçtiğini sormuştun değil mi? Anlatayım.

Zeynel Bey''in hastanesinde Türkçe bahsetmek yasak. Niye? Hekimler da hastalar da Türkçe bilmiyor çünkü. İki adet Türk arkadaşım var benim gibi, temizlikçi. Onlar da kendi aralarında Arapça konuşuyor.

Zeynel Bey''in hastanesinde ismim söylenmiyor, niye? Göktuğ diyemiyorlarmış, dilleri dönmüyormuş. ''Hey Türk'' diyorlar."