Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Kassandra doların sonunun ne olacağını açıkladı. Asgari ücretin ne olacağını da yazdı

Kassandra doların sonunun ne olacağını açıkladı. Asgari ücretin ne olacağını da yazdı

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen Kassandra, bu kez Türkiye ekonomisinin geleceğine detaylı baktı. Dualarını edip istihareye yattığını belirten Kassandra "Kabuslarla dolu rüyalar gördüm. Onlardan sonra elinde balya balya dolar olan bir çocuk ile bir kadının Ağrı Dağı''na doğru çıkışına tanık oldum. Hem kadına hem de çocuğa sesimi duyurmak için çırpındım durdum. Ama ne yaptıysam başarılı olmadım. Dağın tepesinde yorulup ve yavaşlarlarsa onlara yetişebilirim diye düşündüm. Ama zirvenin yukarısına bile hız kesmeden tırmandılar" dedi.

Bu olayın doların önlenemez yükselişini sürdüreceğine yoran Kassandra "Daha önceki yazılarımda da size doların artacağını her fırsatta açıkladım. Keşke yanılsaydım ve dolar TL karşısında değer kaybetseydi" diye konuştu. 

Zamların devam edeceğini belirten Kassandra "Kuyruklar devam edecek. Aynı yerden aynı ürün ikinci kez aynı fiyata alınamayacak" dedi. 

ASGARİ ÜCRET İÇİN 2 RAKAM VERDİ

Ünlülerin astroloğu Kassandra "Gündem de bir de asgari ücret var. Herkes rakamlar söyleyip açıklamalarda bulunuyor. Ben bunun için küreme başvurdum. Küremde asgari ücreti hafızam beni yanıltmıyorsa 3903 veya 3938 olarak gördüm. Bu tutarın üstüne AGİ de ilave edilince maaşlar 4 bin TL''nin üzerine çıkacak. Bu rakam açıklamanın yapılacağı gün sevinçle karşılanacak. Ama ocak ayında zamlar peş peşe gelecek. Bu alınan para zamları bile karşılayamayacak. Bir çok işveren de işçi çıkartmaya başlayacak. 2022 Türk insanı için çok ama çok zor geçecek" dedi.

SANDIĞI DA GÖRDÜM

Bu sene içinde küresinde seçim gördüğünü de belirten Kassandra "Kuyrukta elinde mühür olan insanları gördüm. Bunu seçim olarak değerlendirdim. Bu seçim yaz aylarında olabilir. Çünkü kuyruktaki insanların üzerinde mont yoktu" açıklamasını yaptı.

 

Yazarın Diğer Yazıları