Hercai 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 35.bölümde neler oldu?

Hercai 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai 35.bölümde neler oldu?
Ekranların sevilen dizilerinden Hercai’nin 35.bölümü yayınlandı. Yayınlanan bölümde Miran babaannesine inanmaktan vazgeçer ve Azizeyi konaktan kovar. Bu davranış Miran’ın intikam anlayışının değişip değişmediği sorusunu akıllara getirirken dizinin hayranları Hercai’nin 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Hercai 35.bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan bölümde Miran’ın Azize ve babaannesine karşı takındığı tavır dikkat çekerken dizinin hayranları Hercai’nin 36.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Hercai 35.bölümde yaşananlar ve 36.bölüm fragmanıyla ilgili detaylar haberimizde..

HERCAİ 35.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekranların sevilen dizisi Hercai yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Yeni bölümde babaannesine artık inanmamaya başlayan Miray, Azizeyi konaktan kovar. Azize Miran’ın buna pişman olacağını söylese de Miran kararını çoktan vermiştir. Bu gelişme ise Miran’ın intikam anlayışının değişip değişmediği sorusunu akıllara getirdi. Acaba Miran bundan sonra neler yapacak?

HERCAİ 36.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai’nin 36.bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.