Roman Abramovich'in asıl almak istediği Türk takımı ortaya çıktı! Herkes Göztepe derken şaşırtan hamle

Roman Abramovich'in asıl almak istediği Türk takımı ortaya çıktı! Herkes Göztepe derken şaşırtan hamle
Rus oligark Roman Abramovich, ultra lüks yatı Solaris ile Bodrum'da görülmüştü. Süper Lig ekiplerinden Göztepe'yi alacağı iddia edilen Abramovich'in hedefinin başka bir takım olduğu ortaya çıktı.

Rusya''nın Ukrayna''ya girmesiyle İngiltere''de istenmeyen kişi ilan edilen Roman Abramovich, Chelsea''yi satışa çıkarmak zorunda kalmış, gözünü Türkiye''ye çevirmişti.

Rus oligark için Göztepe iddiaları ayyuka çıkmışken, asıl talip olduğu kulüp ortaya çıktı. Ajansspor''un haberine göre; Abramovich''in AŞ statüsündeki Bodrumspor''a talip olduğu öğrenildi.

(Abramovich''in yatı Solaris Bodrum''da)

TERCİH NEDENİ BELLİ OLDU

Roman''ın 2. Lig Kırmızı Grup''ta 3. sırada yer alan Bodrumspor ilgisinin altında hem özel hem de bürokratik nedenler yattığı, Abramovich''in Türkiye''ye geldiğinde tatil için tercih ettiği ve uluslararası değer olarak gördüğü Bodrum''u çok sevdiği ve birçok yabancının burada yaşamasından dolayı kulübü tercih ettiği belirtiliyor.

2.LİG KIRMIZI GRUP''TA

Şu anda Türkiye 2. Lig’de mücadele eden ve 1. Lige çıkma şansını sürdüren Bodrumspor, A.Ş statüsünde faaliyetlerini sürdürüyor. Hisselerin devriyle kulüp devri, dernek statüsündeki kulüplere oranla yasal olarak mümkün görünüyor.

Bodrumspor, şu anda 2. Lig Kırmızı Grup''ta Sakaryaspor ve Hekimoğlu''nun ardından 3. sırada bulunuyor. Yeşil beyazlı takım, oynadığı 30 maçta 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. 57 puan toplayan Bodrumspor, rakip ağlara 47 gol gönderirken 23 gol yedi.

 

İlgili Haberler