HES kodu uyarısı yapan halk otobüsü şoförüne saldırı

HES kodu uyarısı yapan halk otobüsü şoförüne saldırı
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde halk otobüsü şoförü, HES kodu tanımlı aynı ulaşım kartı ile otobüsüne binmek isteyen iki kişiyi uyardı. Aynı ulaşım kartını kullanmak isteyen şahıslar, kendilerini uyaran şoförü saldırdı. Şoförün darp edildiği anlar halk otobüsünün kamerasına yansıdı.

Olay, dün Gebze''nin Osman Yılmaz Mahallesi’nde yaşandı. Kimliği öğrenilemeyen iki şahıs, Çayırova- Emek hattında sefer yapan halk otobüsüne aynı ulaşım kartı ile binmek istedi. Halk otobüsü şoförü Serkan Karan, iki kişiyi HES kodu nedeniyle aynı kartı kullanamayacakları konusunda uyardı. Şoförün uyarısı üzerine 2 kişi, sürücü Serkan Karan’a saldırdı. Sürücü ve yolcular arasında devam eden kısa bir arbede sonrası bu kişiler otobüsten inerek uzaklaştı. Olayın ardından polis merkezine giderek şikayetçi olan Serkan Karan, daha sonra şikayetini geri aldı. 

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada, sürücünün saldırıya uğradığı anlar halk otobüsünün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, taraflar arasında yaşanan tartışma sonrası iki kişinin halk otobüsü şoförünü darp ettiği görülüyor.