Hıncal Uluç "Tarkan benim için bitmiştir" dedi. Tarkan da 40 gün 40 gece yasa girdi

Hıncal Uluç "Tarkan benim için bitmiştir" dedi. Tarkan da 40 gün 40 gece yasa girdi
Korona virüs salgınının en fazla etkilediği sektörlerin başında gelen müzik piyasası için ünlüler harekete geçti. Sosyal medyada oluşan akıma son destek veren isim Yıldız Tilbe oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Fakat Tarkan’dan gelen olumsuz yanıtın ardından tartışmaya Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç da dahil oldu. Uluç, "Tarkan benim için bitti" dedi.

Hıncal Uluç "Tarkan benim için bitmiştir" dedi. Tarkan da 40 gün 40 gece yasa girdi

Korona virüs salgını nedeniyle toplu organizasyonların düzenlenememesi, toplu organizasyonlarda sahne alan birçok sanatçıyı da olumsuz etkiledi. Hatta salgının başında, korona virüs nedeniyle sahne alamadıkları için maddi zorluklar yaşayan müzisyenler, söz konusu durumu sosyal medya hesaplarından dile getirmişlerdi.

Türkiye’de hasta sayılarının yükselmesinin ardından yeniden sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, müzisyenler yine zor durumda kaldı.

YILDIZ TİLBE PASI TARKAN’A ATTI

Maddi zorluklar yaşayan müzisyenlere destek olmak için sosyal medyada başlatılan akıma, ünlülerden de destek gelmeye başladı.

Yıldız Tilbe, Twitter hesabından evden şarkı söyleyerek sanatçı dostlarına çağrıda bulundu. İlk pası ‘Kış Güneşi’ şarkısını söyleyerek Megastar’a attı. Ancak Tarkan bu isteği kibarca geri çevirdi.

“NE AMACA HİZMET EDECEĞİNİ BİLMİYORUM”

Tarkan, "Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver" diyerek Yıldız Tilbe’yi geri çevirdi.

Megastar Tarkan’ın Yıldız Tilbe’nin pasını geri çevirmesini değerlendiren Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç ise, “Tarkan''ın Yıldız Tilbe''ye yanıtını okuduğunda inanamadığını belirten Uluç, "Eskiler ''Tok, açın halinden anlamaz'' derler.. Meğer ne doğruymuş.. Hem de Tarkan gibi, ülkesinin sorunlarına ne kadar duyarlı olduğunu Orhan Gencebay''ın sazı eşliğinde okuduğu o müthiş, o muhteşem ''Uyan'' şarkısında milyonlara duyuran Tarkan''ı hatırladım...” dedi.

“TARKAN BUNU DİYEBİLİYORSA”

Tarkan''ın "Uyan" şarkısının sözlerini yazan Uluç, "Bunları söyleyen ve tüm ülke insanına söyleten Tarkan, şimdi, tıpkısının aynisi bir çığlık, hem de kendi meslektaşları, şarkılarında, plaklarında, konserlerinde kendisi için çalan, vokal yapan bugünün aç meslektaşları için atılan bir ''çığlık'' için ''Ne işe hizmet edeceğini pek anlamadım'' diyebiliyorsa, bunun bir tek anlamı var... Tarkan benim için bitti!" görüşlerini paylaştı.

İlgili Haberler