Hastanede toplu tecavüz

Hastanede toplu tecavüz
Hindistan'da gıda zehirlenmesi yaşayan bir kadın yoğun bakıma kaldırıldı. Kadın yoğun bakımda serum aldığı sırada iki hemşirenin tecavüzüne uğradı. Kadın kendisine 2 değil 3 kişinin tecavüz ettiğini, son kişinin ise kocası olduğunu açıkladı.

Talihsiz kadının açıkladığı tecavüzcülerden biri herkesi şok etti 

Hindistan''ın Racasthan eyaletinin başkenti Jaıpur''da bir kadın, gıda zehirlenmesi yaşamasının ardından hastaneye kaldırıldı. Kadının durumunun kötü olduğunu gören doktorlar, yoğun bakımda tedavi görmesi gerektiğini kararlaştırdı.

Kadın, ilaçlarını almasının ardından serum verilerek uyutuldu. İddialara göre kadının uyuduğu sırada yoğun bakıma giren iki hemşire, kadına tecavüzde bulundu. Kadın ise tecavüz sırasında uyandı.

KORKUNÇ İDDİA

Fakat kadının iddiasına göre kendisine tecavüz edenlerin sayısı 2 değil, 3''tü. Kadına göre kocası da kendisine tecavüz etti. Hatta hemşireler, kocasının isteği üzerine kendisine tecavüzde bulundu.

Kadının bu korkunç iddialarının ardından harekete geçen polis ekipleri, kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtların incelenmesinin ardından neler yaşandığı tam anlamıyla ortaya çıkmış olacak. Diğer yandan karı ve kocanın arasının bozuk olduğu bilgisi de verildi.

 

İlgili Haberler