Görenler gözlerine inanamıyor. Lakabı örümcek kız

Görenler gözlerine inanamıyor. Lakabı örümcek kız
Hindistan’da bir çocuk beline bağlı fazladan iki kol ve bacakla doğdu. Görenleri hayrete düşürün çocuk köylüler tarafından “örümcek kız” olarak adlandırılıyor.

Hindistan''ın Bihar eyaletine bağlı Nawade kasabasındaki bir köyde beline bağlı fazladan iki kol ve bacağıyla doğan kız görenleri hayrete düşürüyor. Toplamda dört bacağı ve dört kolu olan iki buçuk yaşındaki kız çocuğunun videosu sosyal medya platformlarında paylaşılınca bir anda gündem oldu. Küçük kızın kolları ve bacakları normal bir şekilde çalışsa da belinden çıkan dört ek uzvu hareketsiz durumda.

Indian Express''in haberine göre, annesi Usha Devi, bir operasyon için fon bulmak amacıyla yerel yetkililere umutsuz bir çağrıda bulundu. Devi kızına daha iyi bir yaşam kalitesi sağlayacağını savunuyor ve yetkililerin müdahale etmesi gerektiğine inanıyor.

News 24 tarafından paylaşılan geniş çapta görülen çağrının ardından, Twitter kullanıcıları Bollywood oyuncusu Sonu Sood''u etiketleyerek yardım çağrısında bulundu.

Sood, paylaşımların ardından kızın etrafında birkaç sağlık görevlisinin bulunduğu bir masanın üzerinde yatarken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı ve "Gergin olmayın. Tedavi başladı. Sadece dua edin" dedi.

İlgili Haberler