Honda, Avrupa modellerini yeniliyor

Honda, Avrupa modellerini yeniliyor
Fransa’nın başkentinde dün akşam kapanan otomobil fuarında Honda’nın 2015 yılı için yenilenen modelleri dikkati çekti. Civic HB (üstte), HR-V (altta).

Paris Otomobil Fuarı’nda yeni ürünleri ile Avrupa pazarına meydan okuyan Honda, sportif ruhunu 2015’te geri döneceği Formula 1 arenası ile de destekleyecek

2015 yılında Avrupa’daki bütün modellerini yenileyen Honda, dün akşam kapanan Paris Otomobil Fuarı’nda hepsi aynı anda yenilenen modellerini teşhir etti. 
Fuarda tamamen yeni HR-V modelinin yanı sıra yenilenen CR-V, Civic HB, Civic Tourer, Jazz ve Civic Type R modelleri Honda markasının sportif karakterini ortaya koydu. 

Dizel-otomatik
Avrupa pazarındaki model atağı ile rekabetçi hüviyetini daha da güçlendirecek olan Honda, 2015 yılı için bütün modellerini yenilerken; tamamen yeni HR-V modeli ile de kendi ortaya çıkarttığı segmentin standartlarını yeniden belirlemeye hazırlanıyor. Yenilenen CR-V’nin 1.6 dizel motoruna 9 ileri otomatik şanzıman ve 160 HP güç 2015 yılı için hazırlanan tasarım değişiklikleri ile daha da sportif bir görünüm kazanan CR-V modeli, Avrupa’da önemli bir pazara sahip olan dizel-otomatik kombinasyonuna kavuşuyor. 9 ileri otomatik şanzımanla donatılan 160 HP’lik 1.6 i-DTEC motor 350 Nm tork değerlerine sahip. Yeni CR-V, 2015 ilkbaharında Avrupa yollarında görülecek.