Hükümete yakın kanalda ilginç röportaj: Sanata siyaseti karıştırdı

Hükümete yakın kanalda ilginç röportaj: Sanata siyaseti karıştırdı
Oyunu her zaman AKP’ye verdiğini belirten figüran, 1991’de olduğu ameliyat için 1992’de SSK Başkanlığı yapan Kılıçdaroğlu’na kızgın olduğunu söyledi. Aynı kişinin, aynı ameliyat için, 1998’de Hürriyet’e övgü dolu açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

Hükümete yakın A Haber’e konuşan figüran Gürsel Cephaneci, 1991’de SSK’da geçirdiği bir operasyon için 1992 yılında SSK Başkanı olan Kılıçdaroğlu’na kızgın olduğunu söyledi. Aynı kişinin 1998’de, Hürriyet’e yaptığı açıklamada ise ameliyatı övdüğü ortaya çıktı. Oyunu her zaman AKP’ye verdiğini söyleyen Cephaneci’nin açıklamaları şöyle:     

“HERKESE GİDER YAPIYORUZ”

“Tercihim AKP, Cumhur İttifakı Tayyip Erdoğan olacak. Ben Milliyetçi vatansever bir adamım. Bundan öncekileri de gördüm. Ecevit’i de gördüm. Ecevit’i itip kakarak resim çektiriliyordu hani Avrupa Birliği’nde. Yalnız başına duruyordu bir kenarda. Kadın bunu itekleye itekleye resme sokuyordu. Ama ne yapıyoruz şimdi. Trump’ın karşısında da bacak bacak üstüne atıyoruz, Putin’in karşısında da hesap soruyoruz, ‘eyvallah kardeş’ diyoruz. Alayına gider yapıyoruz. Benim güvendiğim reisim var. Arkasından ölümüne de giderim.”

“32 DİŞİM YAKASINDA”

1991 yılında belinden geçirdiği bir operasyon nedeniyle Kemal Kılıçdaroğlu’na çok kızgın olduğunu söyleyen Cephaneci, “Yeryüzünde de hayatımı bitiren bir adam vardır. Bakın bunu burada ilk defa söylüyorum. Onu asla affetmeyeceğim. Bu dünyada olmasa da öbür dünyada 20 tırnağım, 32 dişimle yakasında olacağım bir adam var. O da Kemal Kılıçdaroğlu’dur.” ifadelerini kullandı. 

“BEBEKLER KADAR KORKAK VE HEYECANLIYIM”

Kılıçdaroğlu’nun SSK Başkanı olduğu döneme atıfta bulunan figüranın, 1998 yılında Hürriyet’e konu ile ilgili bir röportaj verdiği ortaya çıktı. Figüran Cephaneci’nin, Göztepe SSK Hastanesi’nde yapılan operasyon için, “İlk defa yürüyen bebekler kadar korkak ve heyecanlıyım. Yıllardır taşıdığım değnekleri bıraktım. Mutluluktan uçuyorum.” sözleriyle mutluluğunu dile getirdiği görülüyor.

İlgili Haberler