Hünkar Yaman Sonunda Geri Dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Her Şey Sil Baştan! İşte Yeni Senaryo

Hünkar Yaman Sonunda Geri Dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'da Her Şey Sil Baştan! İşte Yeni Senaryo
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sergilediği Hünkar Yaman karakteriyle büyük bir beğeni toplayan ve ardından senaryo gereği ölerek ayrılmak durumunda kalan Vahide Perçin’den yeni sezon öncesinde hayranları hem sevindiren hem de üzen bir haber geldi.

ATV ekranlarının en çok izlenen reyting rekortmeni dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon öncesinde zaman zaman oyuncu kadrosu ile gündeme geliyor. Sadece yapımdan ayrılan oyuncular ile değil aynı zamanda kadroya dahil olan yeni isimler ile de büyük beğeni toplayan dizinin eski karakterlerinden Hünkar Yaman ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova’daki sert kadın tavrı ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan ve hafızalarda derin bir yer edinen Hünkar Yaman karakteri Vahide Perçin’in oyunculuk geçmişinden gelen ustalığı da bir bakıma yeniden konuşturmuş oldu.

Senaryo gereğince ölerek diziden ayrılmak durumunda kalan Perçin, izleyenlere geçen sezon veda etmek durumunda kalırken onun hemen ardından da Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış’ın Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılışı herkesi derinden sarsmıştı.

71. bölümde diziye veda eden Perçin’in şu sıralarda Tims&B firması ile bir anlaşma yaptığı ve kısa zaman içerisinde de çekimlerine başlanan bir dizide başrol karakteri oynayacağı belirtildi. Bambaşka bir karakter ile izleyenlerinin yeniden karşısına çıkmaya hazırlanan Perçin’in nasıl bir role bürüneceği merakla beklenirken kulislerden gelen acaba yeniden Bir Zamanlar Çukurova’ya geri dönecek mi sorusu da karşılık bulmuş oldu.

Senaryo çalışmalarına göre oldukça etkileyici bir dizide sahne alacak olan Perçin’in acılı bir kadına hayat vereceği ve projeyle ilgili detaylarında önümüzdeki süreçte belli olacağı dizininde 2021 yılının Ekim ayının ortalarına doğru yayına gireceği iddia edildi.