Hürriyet Gazetesi el değiştirdikten sonra bu haberi sildi

Hürriyet Gazetesi el değiştirdikten sonra bu haberi sildi
Hürriyet Gazetesi’nde satıldıktan sonraki ‘değişim’ sürüyor. Gazetenin internet sitesinde yer alan ve 2017’de dönemin Yunan Savunma Bakanı ile Kara Kuvvetleri Komutanı’nın Aydın’a bağlı Eşek Adası’nda kuzu çevirmesini ve Yunan müziği eşliğinde eğlenip karşılıklı kadeh kaldırmasını aktaran haberin kaldırıldığı görüldü.

Bir dönem Türkiye’de medyanın amiral gemisi olarak tabir edilen Hürriyet Gazetesi’nin 2017’de el değiştirdikten sonra adeta değişim ve dönüşüm sürecine girdi.

Ana akım medya çizgisinde uzaklaşmaya başlayan gazetede, şimdi el değiştirmeden önceki haberlere operasyon başladı.

Gazetesinin internet sitesinde yer alan, 2017 tarihli ve “Bu fotoğraf olay oldu… Aydın’a bağlı adada kuzu çevirdiler” başlıklı haberin kaldırıldığı görüldü.

Haberin içeriğinde dönemin Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Kammenos ile birlikte Aydın''a bağlı Eşek Adası''na helikopterle gittiği ve gövde gösterisinde bulunduğu belirtiliyordu.

Haberde, Kammenos ve Kammenos’in Yunan müziği eşliğinde eğlendiği ve karşılıklı kadeh kaldırdığı da aktarılmıştı. Habere tıklandığında ise başka bir haberin geldiği görülüyor.

İşte o haber;

Söz konusu habere tıklandığında gelen haber ise şu şekilde;

 

İlgili Haberler