Cepleri dolduracak kupon burada. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

Cepleri dolduracak kupon burada. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı
Hafta içi 4 takımımız kupa mücadelesi verdi. Beşiktaş ve Antalyaspor finale adlarını yazdırdı. İki takımımıza da başarılar dilerim. Lig maçları ise heyecanımıza heyecan katacak. Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması ligin üst tarafını yakından ilgilendiriyor. Çoğunluk karşılaşmayı Beşiktaş'ın kazanacağını tahmin ediyor.

Cepleri dolduracak kupon burada. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

İddaa''da Beşiktaş''ın galibiyetine 1.90, Fenerbahçe''ye ise 2.70 oran veriyor. Bu maçta defansın özellikle de kalecilerin formu belirleyici olacak. Fenerbahçe''nin defansını her zaman dile getirdim. Tel tel dökülüyor. Arka tarafa çok adam kaçırıyorlar. Beşiktaş ise bu hataları rakibi kadar yapmıyor. Bu karşılaşmayı Fenerbahçe kaybederse Erol Bulut''un bileti kesilebilir.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Beşiktaş-Fenerbahçe (Tahmin: 0 - Oran: 3.10)

Süper Lig''in lideri Beşiktaş, bu hafta ezeli rakibi Fenerbahçe''yi misafir edecek. Kartal 1 maçı eksik olmasına rağmen en yakın rakibi Galatasaray''a 2 puan, 3. sırada yer alan Fenerbahçe''yi 5 puan farkla geçiyor. Beşiktaş bu maça yüzde yüz galibiyet parolasıyla çıkacak. Olası bir galibiyetle şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe''yi 1 maç eksiyle 8 puan geçerek büyük avantaj elde edecek.

Fenerbahçe ise bu karşılaşmaya ya tamam ya devam maçı olarak bakıyor. Hatta teknik direktör Erol Bulut''un sahadan puansız ayrılması halinde kulüple ilişkisinin kesilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Amaç kesinlikle Kadıköy''e puan ya da puanlarla dönmek. Geçen hafta sahasında lig sonuncusu Gençlerbirliği''ne sahasında yenilen Fenerbahçe deplasman maçlarında en fazla puan çıkartan takım durumunda.

Beşiktaş sahasındaki 14 maçın 11''ini kazandı. Fenerbahçe ise 14 dış saha maçının 11''ini kazandı. Ben bu karşılaşmada tarafların berabere kalacağını tahmin ediyorum.

Eintracht Frankfurt-Union Berlin (Tahmin: 0 - Oran: 3.30)

Alman Ligi''nde beraberliğe en yakın maç olarak bu karşılaşmayı tercih ettim. Eintracht Frankfurt sahasında oynadığı 12 maçın 6''sını kazandı 6''sında da berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 22 gol atıp, 13 gol yedi.

Union Berlin ise dış sahada oynadığı 12 maçın 4''ünü kazanıp, 4''ünde sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 14 gol atıp, 13 gol yedi. Tahminim beraberlik olacak. (Tahmin: 0 - Oran: 3.30)

Nantes-Lorient (Tahmin: 0 - Oran: 2.80)

Fransa Ligi''nden de dengelerin değişmeyeceği maç olarak bu mücadeleyi tercih etti. 20 takımlı ligde 27 puanlı 18. sırada yer alan Nantes sahasındaki 14 maçın 7''sinde berabere kaldı. 17. sırada 28 puanı bulunan Lorient ise 14 dış saha maçının 5''inde barabere kalıp sadece 1''ini kazanabildi. Bu maçta da dengelerin değişeceğini düşünmüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 2.80)

Lyon-Paris Saint-Germain  (Tahmin: 0 - Oran: 3.40)

Fransa Ligi, zirve mücadelesi veren takımları yakından ilgilendiren dev bir mücadeleye sahne olacak. 60 puanla 3. sırada yer alan Lyon, sahasında oynadığı 14 maçın 9''unu kazandı. Aynı puanla 2. sırada bulunan Paris Saint-Germain ise dış sahada oynadığı 14 maçın 9''unu kazandı. Bu maçta da beraberlik ihtimalini yüksek buluyorum.  (Tahmin: 0 - Oran: 3.40)

AZ Alkmaar-PSV Eindhoven (Tahmin: 0 - Oran: 3.10)

Hollanda''da 1 maçı eksik Ajax, 63 puanla liderliğini sürdürüyor. 55 puanla ligde 2. sırada yer alan PSV Eindhoven, 52 puanla 3. sırada yer alan AZ Alkmaar''a konuk olacak. AZ Alkmaar 13 iç saha maçının 8''ini kazandı. PSV Eindhoven 13 dış saha maçının 6''sını kazanıp, 5''inde berabere kaldı. Bu maçta da benim tercihim beraberlikten yana olacak. (Tahmin: 0 - Oran: 3.10)

Toplam oran: 301.90 - Oranlar da değişiklik olabilir. Bol şanslar

İlgili Haberler