İdlib şehidi Akif Akçadağ on binlerle son yolculuğuna uğurlandı

İdlib şehidi Akif Akçadağ on binlerle son yolculuğuna uğurlandı
Suriye’nin İdlib bölgesinde düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ, on binlerce kişinin katıldığı törenle memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı.

İdlib’de hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akif Akçadağ, Kahramanmaraş’ta on binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Akif Akçadağ'ın naaşı hastane morgundan alındıktan sonra Karamanlı Mahallesi'ndeki baba ocağına götürüldü. Şehit Akçadağ için düzenlenen törene yaklaşık on bin kişi katıldı.

DUALARLA UĞURLANDI

Şehit Akçadağ için düzenlenen törende  cami avlusunda yer kalmadığı için kabalağın büyük bir bölümü caminin dışında ve yolda saf tuttu. Daha sonra askerler şehidin naaşını omuzladı. On binler tekbir ve dualarla Akçadağ'ı sonsuzluğa uğurladı.

"BİZ BİLİNMEYENLERİZ ANSIZIN GELİR ANSIZIN GİDERİZ"

Öte yandan şehit Akif Akçadağ'ın WhatsApp'daki durumuna "Biz bilinmeyenleriz ansızın gelir ansızın gideriz" yazdığı ortaya çıktı. Duygulandıran mesajı şehidin kardeşi, sosyal medyadan "Kardeşimin düğün konvoyunda mutluluk gözyaşı hayal ederken, şehit konvoyunda hüzün gözyaşı döktürenler için yaşasın cehennem" notuyla paylaştı.

msj.jpg

İlgili Haberler