İHA saniye saniye görüntüledi! Orman yakan 2 PKK'lı belasını buldu

İHA saniye saniye görüntüledi! Orman yakan 2 PKK'lı belasını buldu
Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Kaplan Operasyonu' sırasında orman yakan 2 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait insansız hava aracı (İHA) ile görüntülendi. Bir süre İHA ile takip edilen 2 terörist, operasyonla etkisiz hale getirildi.

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen 'Pençe- Kaplan Operasyonu' başarıyla sürdürülürken, bölgedeki PKK'lı teröristlerin orman yaktığı anlar, TSK'ya ait İHA ile görüntülendi. 

Saniye saniye kaydedilen görüntülerde; 2 PKK'lı teröristin ormanlık alanı ateşe verdiği, yangının ağaçlara sıçradığı ve bölgeden uzun süre yoğun duman yükseldiği anlar yer aldı. 

Bir süre İHA ile takip edilen 2 terörist, düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarla ağır darbe alan PKK'lı teröristlerin, bölgedeki ormanlık alanları ateşe vererek, Türk ordusu tarafından yangın çıkarıldığı izlenimi oluşturmaya çalıştığı belirtildi.

irakin-kuzeyinde-orman-yakan-pkkli-teroristler-etkisiz-hale-getirildi-9823-dhaphoto3.jpgirakin-kuzeyinde-orman-yakan-pkkli-teroristler-etkisiz-hale-getirildi-9823-dhaphoto2.jpgirakin-kuzeyinde-orman-yakan-pkkli-teroristler-etkisiz-hale-getirildi-9823-dhaphoto1.jpgaaaaaaa-003.jpg