İlişkilerde en egoist burçlar hangileri? Hangi burçlar ikili ilişkilerinde daha bencil olur?

İlişkilerde en egoist burçlar hangileri? Hangi burçlar ikili ilişkilerinde daha bencil olur?
Astrolojide yer alan 12 burç çeşitli özellikleri temsil etmektedir. Kimi burç ilişkilerinde özverili davranırken kimi burç ise egoisttir. İşte ilişkilerde en egoist burçlar..

Astrolojideki bazı burçlar bencil davranarak ilişkilerini riske atabiliyor. Burçlarla ilgilenen kişiler hangi burçların ilişkilerde daha güvenilir ve daha bencil olduğunu araştırıyor. İşte ilişkilerde en egoist burçları sizler için derledik..

İLİŞKİLERDE EN EGOİST BURÇLAR HANGİLERİ?

KOÇ BURCU

Bu burcun insanları, rekabetçi ve hırslı yapıları ile tanınırlar. Kontrolün kendilerinde olması için güçlü bir ihtiyaç duyabilirler ve ilişkilerde taviz vermekte zorlanabilirler.

Egoları şiştiğinde, aşırı derecede iddialı ve talepkâr hale gelebilirler, kendi ihtiyaçlarına eşlerininkinden daha fazla öncelik verirler.

BOĞA BURCU

İnatçılıkları ve sahiplenicilikleri ile tanınırlar. Egoları zedelendiğinde, ilişkilerde aşırı sahiplenici ve kıskanç hale gelebilir ve farklı fikirleri kabul etmekte veya uzlaşmakta güçlük çekebilirler. Ayrıca bir yetki duygusu sergileyebilirler ve hatalarını veya kusurlarını kabul etmekte zorlanabilirler.

İKİZLER BURCU

İkizler'in egosu tehdit edildiğinde, ilişkilerde aşırı savunmacı ve tartışmacı hale gelebilirler. Eylemlerinin sorumluluğunu almaktan kaçınma eğilimi gösterebilirler ve eşlerini suçlamak gibi ego güdümlü davranışlarda bulunabilirler.

AKREP BURCU

Kendinden emin ve iddialı yapıları ile bilinirler. Bununla birlikte, egoları kontrol altında tutulmadığında, ilişkilerinde aşırı benmerkezci ve otoriter hale gelebilirler.

Eşlerinden sürekli onay ve ilgi bekleyebilirler ve görmezden gelindiklerini veya takdir edilmediklerini hissederlerse egoları kolayca incinebilir.

ASLAN BURCU

Yoğun bir kişiliğe sahiptirler ve çok tutkuludurlar ancak egoları söz konusu olduğunda ilişkilerde aşırı şüpheci ve ketum davranabilirler.

Kin tutma eğilimleri olabilir ve ihanete uğramış hissederlerse intikam almaya çalışabilirler, bu da manipülasyon veya kontrol etme davranışı gibi ego güdümlü davranışlara yol açar.

İLİŞKİLERİNDE EN ANLAYIŞLI BURÇLAR

Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Oğlak, Kova ve Balık, ilişkilerde oldukça anlayışlıdır.

Partnerlerini duygusal olarak incitmezler ve genellikle partnerlerine söyledikleri konusunda çok dikkatlidirler, onları incitmemeye dikkat ederler.