İrem Derici'nin küfürlü Harbiye konseri: ''Hazır mıyız akşama a.. k.. ortalığın''

İrem Derici'nin küfürlü Harbiye konseri: ''Hazır mıyız akşama a.. k.. ortalığın''
Harbiye’de 150 kişilik ekibiyle sahneye çıkmadan hemen önce küfür ettiği anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu. Derici, “Hazır mıyız arkadaşlar akşama a.. k.. ortalığın…” demesi takipçilerini kızdırdı.

“Harbiye Yıldızlı Geceler” konser serisine İrem Derici damgasını vurdu. Her daim sivri dili ile tanınan Derici, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da provaları iki ay kadar süren 150 kişilik bir ekiple konsere hazırlandı.

Görsel şovlar ile beraber sahne için büyük paralar harcadığını her fırsatta dile getiren Derici, “450 bin lira harcadım. Ben hiçbir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altımda son model arabalar bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum. Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır.” ifadelerine yer vermişti.

Yaptığı açıklamaların yanı sıra paylaşımları ile de sık sık gündem olan İrem Derici’nin konser alanına küfür ederek gelmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Derici’nin küfür ettiği videosunda, Hazır mıyız arkadaşlar akşama a.. k.. ortalığın…” demesi tepkilere sebebiyet verdi.