Isıtması bile olmayan villa ardiyesine dudak uçuklatan kira. Bu paraya İstanbul’un göbeğinde 2+1 ev tutarsın

Isıtması bile olmayan villa ardiyesine dudak uçuklatan kira. Bu paraya İstanbul’un göbeğinde 2+1 ev tutarsın
İzmir Güzelbahçe’de bir villanın ardiye odası olarak yapılan ısıtmanın olmadığı 100 m2’lik bodrum, “müstakil ev tadında” ifadeleriyle 3.500 liraya kiraya veriliyor.

YENİÇAĞ/ TOLGA ŞAHİN

Türkiye’de vatandaşların zam haberiyle uyanmadığı bir gün artık yok gibi. Başta elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve gıda maddelerine gelen zamlar sonrası konut kiraları da aldı başını gitti.

VİLLA ARDİYESİ OLDU SANA BODRUM DAİRE
Konut fiyatlarının fahiş bir şekilde artmasıyla beraber güneş görmeyen dairelerin, bodrum katlarının hatta ve hatta kot 2-3 konumunda tabiri caizse hayvan bağlasan durmayacağı yerler vatandaşlara kiralanmaya başlandı. İşte bu ilanlara bir yenisi daha eklendi. Yeniçağ’dan Tolga Şahin’in haberine göre, İzmir Güzelbahçe’de bir villanın evin dışında ardiye odası olarak tasarlanan 100 m2 alan bodrum katı olarak 3,500 liraya kiralanıyor.

ISITMASI BİLE YOK
Isıtmanın olmadığının belirtildiği ilanda alanın 1+1 olduğu ancak 2+1’e çevrilebileceği belirtilirken ilan başlığında “Müstakil Ev Tadında” ifadeleri kullanılması dikkat çekiyor. İlanın açıklamasında, 5 dönüm arazi içinde müstakil tek katlı taş kaplama villanın bodrum katının kiraya verildiği belirtilirken 100 m2 net kullanım alanı olan yerin 1+1 olduğu ancak istenirse 2+1’e çevrilebileceği vurgulanıyor.

KİRASI 3500 LİRA
Tavan yüksekliğinin 1.80 m olduğunun belirtildiği ilanda, bodrum katı dışında 500 m2’lik hobi bahçesinin de kullanılabileceğine ve tavuk beslenebileceğine dikkat çekiliyor. Isıtmanın olmadığı bodrum katının villa sahipleri tarafından kiraya verileceği belirtilirken bodrum katının kirası ise 3.500 lira olarak açıklanıyor. Gayrimenkul şirketi tarafından ilan bir süre sonra ise yayından kaldırıldı.

İlgili Haberler