İskenderun'da vatandaşın yardımına polis koştu

İskenderun'da vatandaşın yardımına polis koştu
Hatay'ın İskenderun ilçesinde bulunan Şehit Pamir Caddesi'nde aracı bozulan bir vatandaşın yardımına polis ekipleri koştu. Resmi araçtaki aküyü araca bağlayan polisler, bu yöntem işe yaramayınca aracı itmeye başladı. Bir süre sonra aracı çalışan vatandaş, polis ekiplerine teşekkür etti.

İskenderun'da vatandaşın yardımına polis koştu

Yurdun dört bir yanında özveri ile görevini yürüten polislerin sergilediği anlamlı hareketlerden biri de Hatay''ın İskenderun ilçesinden geldi. DHA''dan Ufuk Aktuğ''un haberine göre İskenderun Şehit Pamir Caddesi üzerinde aracı bozulan bir vatandaşın yardımına polis ekipleri koştu. 

 

İskenderun ilçesinin en yoğun noktalarından Şehit Pamir Caddesi''nde park halindeki otomobiline binen sürücü, aracı çalışmayınca çevredekilerden yardım istedi. Bu sırada bölgeden geçen polis ekipleri, devreye girdi.

TAKVİYE ENERJİYE RAĞMEN ÇALIŞMADI 

Polisler, resmi araçtaki aküyle enerji desteği verdi. Takviye enerji yapılmasına rağmen otomobil çalışmadı. Bunun üzerine polis ekipleri, sürücünün direksiyona geçmesini istedi. Polislerin ittiği otomobil çalıştı. Sürücü, polislere teşekkür edip, bölgeden ayrıldı. Vatandaşlar ise polisleri bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.