İsmail Günaçar'dan 'diploma' açıklaması

İsmail Günaçar'dan 'diploma' açıklaması
Gelecek Partisi'nin en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar'ın "Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?"sorusuna verdiği "Bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin" yanıtı çok konuşuldu. Günaçar konuyla ilgili açıklama yaptı.

AKP'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Bilkent Otel'de Gelecek Partisi'ni tanıttı. Partinin en genç Kurucular Kurulu üyesi olan İsmail Günaçar'ın sözleri gündem oldu. 

Günaçar, "Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?" sorusuna  "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi" şeklinde yanıt vermişti. 

"ERDOĞAN'I KASTETMEDİM"

Partinin açılışında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastetmediğini belirten Günaçar, "Büyük onur ve heyecan yaşadığım bir anda; bilime önem verme, akademik kariyer sahibi olma ve en önemlisi liyakat ve ehliyet anlamında kast ettiğim “diploma” kelimesi, benim Sn. Cumhurbaşkanına yönelik herhangi bir ifadem olmamasına rağmen bağlamından koparılarak linç başlatıldı. Benim bu ifademi bağlamından kopararak bir itham olarak göstermeye çalışanlar aslında “liderim” dedikleri Sn. Cumhurbaşkanına kendi bilinç altlarında hangi gözle baktıklarını ortaya koymuşlardır" ifadelerini kullandı. 

 

 

İlgili Haberler