Gözleri dolu dolu oldu! İsmail Kartal'dan flaş açıklamalar

Gözleri dolu dolu oldu! İsmail Kartal'dan flaş açıklamalar
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Göztepe maçından sonra duygusal anlar yaşadı. Kartal, maçla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe''nin Göztepe ile oynadığı maçın ardından taraftarların gösterdiği sevgi gösterisi teknik direktör İsmail Kartal''ı duygulandırdı. 

Kartal, gözleri dolu dolu tribünlerin sevgisine karşılık verirken, maçla ilgili de şunları söyledi:

- Derbi maçından sonra hep böyle biraz takımda rehavetlik olabilir diyorduk. Hafta başından beri oyuncularımı bu konuda uyarmıştım. 

- Maça iyi başladık. Taraftarımızın müthiş desteği ile golü de bulduk. İlk yarının sonuna doğru rakip pozisyonlara girdi. Oyunun maçındaki sakatlık da bizi yavaşlattı diye düşünüyorum.

- 60, 65''e kadar bekledik. 3 değişiklikle yine oyunda üstünlüğü ele aldık. İkinci golü de bulduk. Muhteşem taraftarımızın önünde kazandık. Bu galibiyeti muhteşem taraftarlarımıza armağan ediyorum.

- Duran toplarda geldiğimden beri 5 ya da 6 gol attık. Bu hafta bunlara çok çalıştık. Özellikle Serdar Dursun''un Serdar Aziz''in Kim''in ön ve arka direğe gitmesini söyledim. Serdar Aziz''le de konuşmuştuk. Güzel bir gol attı. Çalışmamızın karşılığını aldık. 

- Ben geldiğimden beri şunu söylüyorum. Biz maç maç düşünüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İyi oynayıp, iyi sonuçlarla taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.