İsmail Saymaz ortaya çıkardı. Hablemitoğlu'nun katil zanlısının eşi ve oğlu Saray'daki törende ağırlanmış

İsmail Saymaz ortaya çıkardı. Hablemitoğlu'nun katil zanlısının eşi ve oğlu Saray'daki törende ağırlanmış
Necip Hablemitoğlu'nun katil zanlısı Nuri Gökhan Bozkır'ın eşi Aleksandra Bozkır ve oğlu Saray'daki törende ağırlandığını gazeteci İsmail Saymaz ortaya çıkardı.

Necip Hablemitoğlu suikastında şüpheli olarak yakalanarak Ukrayna''dan Türkiye''ye getirilen Nuri Gökhan Bozkır ile ilgili bir gelişmeyi gazeteci İsmail Saymaz ortaya çıkardı. 

Bozkır aranırken, Ukraynalı eşi Aleksandra ile oğlu L.’nin Türkiye’de olduğu ve 13 Mart 2018’de Beştepe’de gerçekleştirilen Türkiye Diyanet Vakfı’nın organize ettiği 4. Uluslararası İyilik Ödülleri törenine katıldığı ortaya çıktı.

Törende çekilen fotoğraflarda, Bozkır’ın oğlu L.’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a hediye verdiği görülmekte.

İsmail Saymaz Halktv''deki yazısında, Habletmitoğlu suikastında şüpheli olarak yakalanan Nuri Gökhan Bozkır''ın eşi Aleksandra Bozkır ve oğlullarının da suçlu olduğunu iddia etmediğini söyleyerek, "Bozkır’ın eşinin ve oğlunun hangi sıfatla törene davet edildiği anlaşılır gibi değil" ifadelerini kullandı. Saymaz, "Bozkır ailesine yapılan bu iyiliğin bir izahı olmalı" dedi.

ALEKSANDRA BOZKIR INSTAGRAM''DAN PAYLAŞMIŞ

Habletmitoğlu suikastında şüpheli olarak yakalanan Nuri Gökhan Bozkır''ın eşi Aleksandra Bozkır, Erdoğan ve Emine Erdoğan ile fotoğraf çekilen oğlunun görüntülerini Instagram hesabından paylaşmış.

İşte o görüntüler:

İlgili Haberler