İsmail Saymaz'dan Erem Şentürk'e zehir zemberek sözler

İsmail Saymaz'dan Erem Şentürk'e zehir zemberek sözler
Gazeteci İsmail Saymaz, kendisine ağır ithamlarda bulunan Erem Şentürk'e "İçinden 'Allah' diyerek müslüman çarpan holdingleri, devlete çöken cemaatleri çıkarmış bir siyasi geleneğin, içmeden sarhoş olmuş mensubusun" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz ile Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk arasındaki tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu.

Saymaz'ın "Bir öğün bile aç kalmamış olanların, sofrasında kuş sütü bile eksik olmayanın, yarın sofrada evladının önüne bayat ekmek koyacak çaresize, bir fırının önünde kuyruğa girdi diye, “iki gün aç kalsan ölür müsün” dediği bir dünya... İki gün insan olsan ölür müsün?" tweetini alıntılayan Şentürk, şu ifadeleri kullandı:

"Mesela bu işte ucuz bir numara. Her akşam asgari ücretten daha fazla parayı rakı masalarında ezenlerin böyle popülist pozları kabak tadı artık. Karagümrük’te kirada oturuyorum. Karantinada, ne ekmeksiz ne susuz kaldık. Fakirler olarak rahatız başka kapıda numara yapın."

1-126.png

SAYMAZ'DAN SERT YANIT

Erem Şentürk'ün bu çıkışına İsmail Saymaz'dan zehir zemberek bir cevap geldi.

Şentürk'ün asgari ücretten bihaber olduğunu savunan Saymaz, şu ifadeleri kullandı:

"Boş laf. Asgari ne kadar diye sorsam bilmezsin. İçinden Jet Fadılları ve Allah diyerek müslüman çarpan holdingleri, devlete çöken cemaatleri, ihale peşinde koşan tarikatları çıkarmış bir siyasi geleneğin, içmeden sarhoş olmuş mensubusun."

Saymaz'ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.

2-113.png