Kandilli'den korkutan İstanbul açıklaması. Kartal’daki deprem öncü deprem mi

Kandilli'den korkutan İstanbul açıklaması. Kartal’daki deprem öncü deprem mi
Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener, bugün İstanbul'da gerçekleşen depremle ilgili olarak gazeteci Candaş Tolga Işık'a yaptığı açıklamada; "Öncü mü değil mi şu an söyleyemeyiz. Ancak ilerleyen saatlerde daha büyük depremler olursa bu yönde bir değerlendirme yapılabilir" dedi..

Bugün İstanbul''da Kandilli Rasathanesi''nin açıklamasına göre 4.2, AFAD''ın açıklamasına göre ise 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener''le gerçekleştirdiği görüşmeyi açıkladı. 

Candaş Tolda Işık''ın paylaşımları şöyle oldu:

"Az önce Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener''le konuştum "4,2 büyüklüğünde Kartal civarındaki Marmara''da bildiğimiz fayda oldu deprem...Öncü mü değil mi şu an söyleyemeyiz. Ancak ilerleyen saatlerde daha büyük depremler olursa bu yönde bir değerendirme yapılabilir"

Kandilli Rasathanesi Md. Haluk Özener aradı, "Deprem Kuzey Anadolu fay hattının ana kolunda değil tali kollardan birinde oldu. Bu nispeten daha iyi bir haber ancak ciddi bir enerji birikimi var. Zamanını bilmiyoruz ama o enerji bir şekilde bu fayda büyük bir deprem doğuracak" dedi.

İşte o Paylaşımlar:

 

İlgili Haberler