15 kamu personeli alınacak! Başvuru detayları belli oldu

15 kamu personeli alınacak! Başvuru detayları belli oldu
İstanbul Esenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı geçici süreyle istihdam etmek üzere 15 personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı.

İstanbul Esenler SYDV İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan kapsamında vakıf bünyesinde geçici süreyle istihdam etmek üzere 15 Temizlik görevlisi alacağını duyurdu. Söz konusu alım ile işe başlayacak adaylar 11 ay süreyle görev yapacak ve adaylarda iş deneyim şartı aranmayacak.

ŞARTLAR

T.C. Vatandaşı olmak,

18 yaşını bitirmiş 55 yaşını geçmemiş olmak,

En az ilkokul mezunu olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

Yapılacak adli ve idari soruşturma sonucunda çalışmasına engel durumu bulunmamak,

Yaşlı Bakım Projesi kapsamında ev temizliğinde çalışabilecek güç ve yeterlilikte olmak ve görevi devamlı yapabilecek akıl, vücut sağlığı özrü bulunmamak,

Son 6 ay içerisinde Esenler ilçesinde ikamet ediyor olmak,

Yaşlı ve engelli bakım sertifikasına sahip olanlar ve 3294 sayılı kanun kapsamında vakıf hedef kitlesinde yer alanlar ile aday personelin daha önce benzer bir iş tecrübesinin bulunması öncelikli olarak değerlendirilecek.

GEREKLİ BELGELER

Kimlik fotokopisi,
Öğretim Belgesi,
Adli Sicil Belgesi,
Sağlık Raporu,
Sürücü Belgesi (en az B sınıfı),
Adres Yerleşim Belgesi.

MÜLAKAT BİLGİLERİ

Yapılacak olan inceleme ve soruşturma sonucunda, şartları uygun olduğu Vakıf Mütevelli Heyetince değerlendirilen adaylar 11 Ocak 2022 Salı günü saat 10.30’da mülakata girecek.

Başvurular 7-9 Ocak 2022 tarihleri arasında özgeçmiş formu (CV) gönderilerek esenlersydvbasvuru@gmail.com adresine yapılacak.