İstanbul Kağıthane'de korona virüs denetimi

İstanbul Kağıthane'de korona virüs denetimi
İstanbul'un Kağıthane ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında lokanta, market, fırın ve pastanelere yönelik denetim gerçekleştirildi.

İstanbul Kağıthane'de korona virüs denetimi

Türkiye genelinde uygulanan korona virüs yasaklarının, bölge bölge azaltılacağının açıklanmasının ardından korona virüs tedbirlerine yönelik denetimler de devam ediyor. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde Gültepe Talatpaşa Caddesi''nde koronavirüs denetimi gerçekleşti. Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç''un gözetiminde gerçekleştirilen denetimde, polis, zabıta ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri lokanta, market, fırın ve pastanelerde korona virüsle ilgili tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol etti. Denetim sırasında iş yeri sahipleri ve müşterilerle sohbet eden Kağıthane Kaymakamı Koç, uyulması gereken kuralları hatırlattı.

"BİRAZ SABRETMELERİ KONUSUNDA UYARIYORUZ" 

Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç denetimlerle ilgili, "Yaklaşık 1 yıldır ülkemiz de, tüm dünyada olduğu gibi, maalesef böyle bir salgın belasıyla mücadele ediyor. Çok şükür biz birçok dünya ülkesine örnek olacak şekilde, vatandaşlarımızın kurallara uymasıyla, fedakarlıklarıyla bu süreci şimdiye kadar çok güzel götürdük. Ama uzadı, biz de bunun farkındayız. İyi bir noktadayız. Vatandaşlarımızın rehavete kapılmaması için, bu sıkıntılı süreçleri bir an önce atlatabilmek için, bilim kurulunun görüşleri doğrultusunda, devletimiz tarafından belirlenen kurallara hassasiyet gösterilme noktasında, bugün biz de Kağıthane ilçemizde bütün denetim ekiplerimizle beraber, Belediyeden zabıta arkadaşlarımız, Emniyet Müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımız, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünden arkadaşlarımızla vatandaşlarımızı bilinçlendirmek amacıyla biraz daha sabretmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulunmak için denetimdeyiz" diye konuştu.