Üniversite duyurdu. 13 personel alımı yapılacak

Üniversite duyurdu. 13 personel alımı yapılacak
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, hukuktan mühendisliğe birçok alanda araştırma ve öğretim görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Üniversite, başvuru ve sınav takvimini açıkladı.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi 13 araştırma ve öğretim görevlisi alımı yapacak.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin başvuru şartları:

Üniversitemizin Aşağıda Belirtilen Fakülte ve Bölümlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 33. maddesi ile 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca Araştırma Görevlisi Alınacaktır.

Başvurular ilgili Fakülte Sekreterliğine şahsen veya posta ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili bölüme ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

Duyuru Başlama/İlk Başvuru Tarihi : 12 Ocak 2022

Son Başvuru Tarihi : 26 Ocak 2022

Ön Değerlendirme Sonuçlarının İlan Tarihi : 28 Ocak 2022

Giriş Sınavı Tarihi : 2 Şubat 2022

Sınav Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih : 8 Şubat 2022

İstenen belgelere http://www.izu.edu.tr web adresinden ulaşabilirsiniz. Ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar Üniversitemizin http://www.izu.edu.tr web adresinde yayınlanacak olup bu aynı zamanda tebligat niteliğinde olacaktır. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

- İdare gerekli gördüğü takdirde ilanı her aşamasında iptal edebilir.

Başvuru Adresi: İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halkalı-Küçükçekmece / İSTANBUL