Ekrem İmamoğlu'ndan karla mücadelede İBB'yi yok sayan İstanbul valisi Ali Yerlikaya yanıt

Ekrem İmamoğlu'ndan karla mücadelede İBB'yi yok sayan İstanbul valisi Ali Yerlikaya yanıt
İstanbul valisi Ali Yerlikaya'nın karla mücadelede paylaşımında İBB'nin olmaması dikkat çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesaplarından megakentte beklenen kar yağışı ve alınan tedbirlerle ilgili paylaşımda bulundu.

Vali Yerlikaya, paylaşımında İstanbul''da Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, İCA ve Kuzey Marmara Otoyolu İşletmeleri, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD ve Kızılay ekiplerinin karla mücadele için hazır olduklarını duyurdu.

Yelikaya''nın paylaşımında İBB''ye yer vermemei dikkat çekti.

İşte o paylaşım;

"Kıymetli Hemşehrilerim
#İstanbul''umuzda;

✅Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü
✅ICA ve Kuzey Marmara Otoyolu İşletmeleri
✅İl Jandarma Komutanlığı
✅İl Emniyet Müdürlüğü
✅Sahil Güvenlik Komutanlığı
✅AFAD ve
✅Kızılay ekiplerimiz KAR VE BUZLA MÜCADELEYE hazır"

"İstanbul Valiliği ile koordinasyon problemi olduğunu düşünmüyorum"

İmamoğlu, bir gazeteciden gelen, “İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya bir tweet attı. Tweetinde, ‘Karla ve buzla mücadeleye hazır’ diyerek birçok çalışma arkadaşlarını ekledi. Fakat İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu tweetin içinde yoktu. Bir koordinasyon problemi var diyebilir miyiz” sorusuna, “Yok; koordinasyon problemi olduğunu düşünmüyorum. Bu sabah da kendisini aradım ve karşılıklı istişarede bulunduk. En azından bizim açımızdan bir şey yok.

Sayın Valimizin de öyle düşündüğünü düşünmüyorum. Sadece şunu getirdi aklıma: Herhalde bizim kusursuz çalıştığımızı düşünerek, diğer kurumlara biraz daha omuz vermek, destek istemiş olabilir. Bizim kusursuz çalıştığımıza dönük bir esprili yaklaşım olarak kabul ediyorum bu tweeti” yanıtını verdi.

İlgili Haberler