İstanbul’da bir mucize yaşandı. Bir anda yok oldular, nasıl yaptılar bilinmiyor

İstanbul’da bir mucize yaşandı. Bir anda yok oldular, nasıl yaptılar bilinmiyor
Yılbaşına ve 4 saatlik sokağa çıkma yasağına kala İstanbul’da trafik yoğunluğu vatandaşların evlerine ulaşmasının ardından bir anda en düşük seviyeye ulaştı. Yılın son gününde tüm gün boyunca trafik adeta durma noktasına kadar gelmişti.

Bu seneki yılbaşı kutlamaları korona virüs salgını nedeniyle farklı oldu. Tüm dünyada etkisini sürdüren korona virüs sebebiyle Türkiye’de yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. 
Yılın son gününde öğle saatlerinde resmi tatilin başlamasının ardından yılbaşı akşamı için trafiğe çıkan sürücüler D-100 Karayolu, Cevizlibağ mevkiinde yoğunluk oluşturdu. Aşırı yoğunluk nedeniyle trafik neredeyse durma noktasına geldi. Tüm gün boyunca İstanbul’da akşam 20.30’a kadar trafik tüm bölgelerde üst seviyeye ulaştı.
BİR ANDA YOK OLDULAR
Son olarak vatandaşların eve ulaşmasıyla birlikte saat 20.30’dan sonra trafik bir anda en düşük seviyelere ulaştı. Kıpkırmızı olan İstanbul’da trafik yoğunluk haritası bir anda yemyeşile döndü. İstanbul'un trafik haritasının kısa sürede yemyeşile dönmesi vatandaşlarda şaşkınlığa neden oldu. 
ab916407-f0b5-4cc9-93d4-9d2f137e671d.jpg