En çok yağmur Şişli ve Güngören’e yağdı

En çok yağmur Şişli ve Güngören’e yağdı
İstanbul’da bugün etkili olan sağanak yağışlı havada en çok Şişli ve Güngören yağış aldı. Şişli’de metrekareye 38, Güngören’de 29 kilogram yağıştı düştü.

İstanbul''da etkili olan sağanak yağmurda en fazla yağış alan ilçelerin Şişli ve Güngören olduğunu açıkladı. AKOM''dan yapılan açıklamada Şişli''de metrekareye 38, Güngören''e ise 29 kilogram yağış düştüğü belirtildi.

İstanbul''da öğlen saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. İBB AKOM’dan paylaşılan verilere göre toplam 12 noktada kent yaşamını aksatan su baskınları yaşandı. En fazla yağış alan ilçeler Şişli ve Güngören oldu. Şişli''de metrekareye 38, Güngören''e ise 29 kilogram yağış düştü. İstanbul’da sabah 10.00''da başlayan yağışlar, 11.00 itibariyle Avrupa Yakası güney kesimlerinde etkili oldu. Yağışlar nedeniyle İstanbul''un bazı noktalarında, alt geçitlerinde göllenmeler yaşandı. Yağış öncesi hali hazırda bekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri İtfaiye, İSKİ, Yol Bakım, Atık Yönetimi, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, İBB Trafik, Zabıta, 153 Yerinde Çözüm yağış nedeni ile oluşan olumsuzluklara müdahale etti.