İstanbul’da yarın sabah sokağa çıkacaklara uyarı geldi. Aman çok dikkatli olun

İstanbul’da yarın sabah sokağa çıkacaklara uyarı geldi. Aman çok dikkatli olun
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’den İstanbul için kritik bir uyarı geldi. Yapılan son hava tahminleriyle birlikte İstanbul genelinde hava sıcaklıklarının daha da düşeceği belirtilirken, gece ve sabah saatlerinde sağanak yağış beklendiği kaydedildi. Sağanak yağışla birlikte trafiğin ise iki katına çıkması bekleniyor.

İstanbul’da oturan vatandaşlar için kritik bir uyarı geldi. Hava sıcaklıkları düşerken, yapılan son hava tahminlerinde İstanbul çevre illerinde hava sıcaklıklarının düşeceği belirtildi.

Hava sıcaklıkları 10 derecenin altına düşerken, İstanbul genelinde 20 Aralık (bugün) gece geç saatlerden ve yarından itibaren (21 Aralık) yağışlı havanın etkisini göstermesi bekleniyor.

 Hava tahminlere göre, İstanbul’da Pazartesi günü en düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 10 derece gösterilirken, sağanak yağışın tüm gün boyunca etkisini göstereceği belirtildi.

Salı gününden itibaren mega kentte hava sıcaklıklarının 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

79737496-ba65-4987-9c89-c742d770144f.jpg

SİS, PUS VE BUZLANMAYA DİKKAT

Sabah ve gece saatlerinde Marmara Bölgesi ile ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesiyle beraber İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da buzlanma ve don bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

 

İlgili Haberler